Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-04, 21:14   #3524
papryczka
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

no na razie bedziemy mieszkac w mieszkaniu sluzbowym, ktore maz dostanie, ale ponoc nie jest duze, wiec bedziemy chcieli jak najszybciej cos wlasnego nabyc. ale aby to zrobic musimy najpierw sprzedac aktualny dom.

gosiaczek071: u nas jest na odwrot, bo moja mama ma z mala super kontakt (jak jestesmy tam, badz ona u nas), w przeciwienstwie do tesciowej. teraz bylam 3,5 tygodnia u rodzicow, ale tesciowa niewiele z nia czasu spedzala. wiadomo, ze skoro mieskzlam u moich rodzicow, to nie miala mozliwosci tak dobrze ja poznac, jak moja mama. jednak gdy tam jechalismy, to powinna chciec ten czas jak najlepiej wykorzystac. tymczasem tesciowie za kazdym razem zapraszali kupe ludzi, ktorzy przychodzili ogladac mala, nie wiem po co. oni lubia takie imprezowanie, ale bez przesady, zeby kazda wizyta to byla impra! efekt byl taki, ze za kazdym razem tesciowa latala z polmiskami z kuchni do ogrodu i obslugiwala gosci, ktorych zaintereswoanie malym dzieckiem ograniczalo sie zwykle do zagladniecia do wozka i stwierdzenia, ze jest ladne. zatem musialam dyzurowac przy malej, wiadomo. no coz, ich sprawa, ale dziwie sie, bo oni nie widzieli jej aktualnych umiejetnosci - przekrecania sie na boczki i na brzuszek, siadania czy nawet nie slyszeli rechotania, bo nie bylo okazji. powiedzialam mezowi co o tym mysle i sie ze mna zgodzil. a moja mama z mala wyprawia rozne rzeczy, hehe, nie boi sie, nie ma oporow, dobrze ja juz zna.
papryczka jest offline Zgłoś do moderatora