Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2022- plotki, ploteczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-09, 22:02   #304
Wanilia20
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2022- plotki, ploteczki

Cytat:
Napisane przez Misiaa_92 Pokaż wiadomość
Mi się podoba styl rustykalny Będę miała całą drewnianą sale, wesele na 60 osób, chociaż i tak twierdzę że to za dużo Moja sala nie wymaga nawet za dużo strojenia - sama w sobie ma klimat.
Jeżeli chodzi o sukienkę pisałam do kilku salonów gdzie mają używane suknie bo taką chce zakupić to poinformowali mnie że jeżeli ślub mam 09.2022 to na przymiarkę mam się umawiać grudzień/styczeń. Tylko z jednego miejsca mi odpisali, że mogę przyjść miesiąc szybciej bo po co wcześniej.

A ja mam do Was pytanie jeżeli chodzi o przymiarki, to na przymiarki miałyście już buty na wesele? Mi z jednego salonu odpisali że po co chce szukać sukni 8 miesięcy szybciej jak nie będę miała jeszcze butów..
Ile wcześniej musicie zarezerwować fryzjera/makijażystkę? Tu też słyszałam różne możliwości. Do jednych pisze się rok szybciej to jeszcze za szybko a u innych już miejsc nie ma.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Byłam przymierzać suknie w sobotę i na pierwszą przymiarkę nie trzeba było mieć butów. Wydaje mi się, że trafiłaś na dziwny salon. Dopiero jak wybierzesz swój model, zamówisz i salon sprowadzi Ci twoją własną nową. Wtedy na pierwszą przymiarkę już Twojej sukni trzeba mieć buty żeby dopasować długość . Ja mierzyłam około 8 sukien, każda była za długa. W salonach jest jednak takie podwyższenie na którym możesz stanąć i wtedy ta suknia tak ładnie rozkłada się do ziemi

My zmieniliśmy datę na 09.07.2022 i w związku z tym kontaktowałam się już z makijażystką i fryzjerką ale dostałam odpowiedź że zapisy na nowy rok dopiero od października. Więc póki co czekam
Wanilia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując