Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Quillingowo i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-04, 21:18   #213
rebell2
Zadomowienie

GG do rebell2
Dot.: Quillingowo i inne

Klaudens - Zawijasek po lewej stronie tylko na zdjęciu wyszedł tak ciemno. W rzeczywistości ładnie odbija światło i widać go. Tło pod napisem przycieniowane bardzo delikatne grafitem, czyli startym ołówkiem Jakoś mi się tak wyjątkowo udało.

Pupil - bardzo dziękuję Ewka

Oskarku - Ty mi obiecaj, że już więcej niczego takiego pod swoim adresem nie napiszesz. Każda z nas zaczynała kiedyś od prostych rzeczy i kiepskich rezultatów (A Twoje są bardzo dobre) I śmiem powiedzieć, że to nie rezultat danej chwili decyduje o zdolnościach czy talencie, ale chęć rozwijania się i dążenie do perfekcji w tym co się robi. Na pewno nie umieszczam tutaj prac po to by kogoś zawstydzać. Szukam inspiracji u innych i cieszę się, że mogę być inspiracją dla kogoś. Nie zniechęcaj się, tylko staraj rozwijać. Pozdrowionka

Isis -

Just -in -

Joasiunia -

Katerina -

Haniu -

Nisi -

Eleonore -

Nir - Z witrażówką też swoje przeszłam, ale znalazłam na nią sposób. Jak już dobrze wyschnie trzeba ją pociągnąć cieniuteńką warstwą bezbarwnego lakieru do paznokci. (Wymaga precyzyjnego malowania, coby papieru nie upaprać) Chińską kartkę maźnęłam przez przypadek lakierem z efektem UV - w niebieskim świetle efekt był porażający

Martastelma - Gratuluję pierwszych kroków. Z klejem UHU nie miałam do czynienia, polecam Magic koniecznie z precyzyjną końcówką. Mam nadzieję, że już wkrótce zobaczymy Twój wątek z cudnymi prackami.

A się rozpisałam. To na koniec jeszcze jedna kartka w chłodnych tonacjach. Oczywiście teraz bym to i owo pozmieniała.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blau.jpg (106,7 KB, 160 załadowań)
rebell2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując