2008-09-04, 21:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
ja niesmiała jestem
|
żeby napisać wiadomość na NK czy gg wielkiej odwagi chyba nie trzeba, co? z resztą lepiej się odważyć i potem ewentualnie żałować, że się spróbowało jeśli okaże się teraz mniej fajny niż myślisz niż żałować, że straciłaś szansę na odbudowanie fajnej znajomości
Cytat:
Napisane przez iceflower
Schudłam 2kg od zeszłego tygodnia.  
|
ja też chce zaczęłam się regularnie odżywiać - porządne śniadanie, po którym długo nie jestem głodna, ciepły obiad i max po 19 kolacja, czyli cokolwiek obowiązkowo z jogurtem (bo działają super na moją przemianę materii), tylko dzisiaj przez ten brak śniadania mi się wszystko porypało.. oczywiście do tego zero podjadania i wkrótce (po poprawce) dorzucę jakieś ćwiczenia, a w październiku wrócę do regularnych masaży
potrzebuję Waszej pomocy.. a właściwie moja Mama.. idzie w sobotę na ślub i 'wesele', a raczej obiad kupiła sobie w Solarze bluzkę mniej więcej w takim kolorze jak na zdjeciu (to też z Solara, więc mniemam, że ten sam materiał i kolor, tylko aparat trochę go zmienił). Ten kolor to mieszanina borda z fioletem + kapka purpury. Oryginalny, ale i trudny kolor. Do tego czarne satynowe bolerko i czarne satynowe spodnie. Dodatków raczej nie przewiduje, bo bluzka którą ma jest bez rękawów, z taką jakby stójką, zapinana z tyłu, na karku. Najwyżej jakaś srebrna bransoletka.
Za nic nie możemy wymyślić makijażu.. Mamy praktycznie takie same oczy (kształt, osadzone tak samo itd), jedynie Mamy są nieco bardziej szare. No i jest opalona, nie to co ja i ma szczuplejszą twarz.
Jestem niemal pewna, że zrobi sobie czarną kreskę eyelinerem, ale co z cieniami? Nie mam w domu żadnych cieni pod kolor bluzki, z resztą nie chce, bo taki już ma błyszczyk, chociaż mocno zastanawia się czy go sobie nie odpuścić i nie postawić na jakiś naturalniejszy Co można wymodzić z oczami? Myślę nad czymś różowo czarnym ( ale delikatnie), ale konkretniejszej wizji nie mam.. pomożecie?
|
|
|