2008-09-04, 21:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Cytat:
Napisane przez AsikS
Jolu,  widziałam Twoje nowe zdjęcia na NK. Urocze, rozczulające.
Kajtuś dziękuje za życzenia i przesyła lizane buziaczki.
Dimiti - zacznij do Biochemii Urody. To naprawdę nic trudnego, wszystko jest przygotowane, masz dokładną instrukcję co masz jak ze sobą połączyć. Najczęściej miesza się dwa, trzy składniki, przelewa do butelki, nakleja naklejkę i gotowe. Wszystko masz w zestawie.
http://www.biochemiaurody.com/index.html
|
dziekuje pieknie! lubie takie rzeczy tworzyc a ze wlasnej roboty to i przyjemniej sie naklada
Cytat:
Napisane przez AsikS
No już taka uroda Kajtusiowa że takie mokre daje.
Twoja Maja jest śliczna.

My kiedyś z Mamcią robimy pierogi w kuchni, pies leży w pokoju. Nagle słyszymy dobiegające odgłosy z pokoju. Ja wchodzę, pies leży na fotelu, serwetka na stoliku zmierzwiona (już wiedziałam że tam był), włączony telewizor to pikuś. On jeszcze włączył sobie pilotem od satelity na TVN7 a tam leciał ten kryminalny serial niemiecki - facet z owczarkiem. Nie pamiętam w tej chwili jak tytuł brzmi: "Komisarz Rex"?
My z Mamcią takie oczy.    Nie wiem jak on tego dokonał.
I lubi też bardzo "Kryminalnych". 
|
 ohhh zeby tak u mnie ktokolwiek lubial te kryminalne to bylabym zachwycona! moj kot czasami polipi w tv ale jego glowna rozrywka jest atakowanie wywieszonych recznikow na polu, szczegolnie recznikow mojej siostry w dalmatynczyki cfana jest bo jej nie podskocza!
|
|
|