2008-09-04, 21:31
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II
Cytat:
Napisane przez paula-zla
Przyjemny zbiorek
Co to za szampon Ziaja Plantica? Widzę tylko ' zdrowa skóra głowy ' więc mógłby mnie się przydać. Jak się sprawuje? I jaki masz rodzaj włosów?
Jaki jest antyperspirant YR? Dobrze chroni przed poceniem?
Co sądzisz o masełku do ciała Eveline?
I osatnie - co to za masło do ciała w słoiczku? Gdzie je można dostać? Ładnie pachnie (widzę że jest ryżowe)? Dobrze nawilża, jest wydajne?
Jak oceniasz serum przeciw rozstępom Eveline? Pomaga zwalczyć świeże rozstępy? Rozjaśnia? Warto kupić?
|
Szampon to Ziaja Plantica do włosów zniszczonych i tłustych - włoski po nim mniej się przetłuszczają, pieni się dobrze, ogólnie to mi się podoba i napewno kupie go ponownie. A moje włosy są suche zniszczone z tendencja do przetłuszczania.
Antyperspirant YR kupiłam dla zapachu, ale miło sie zaskoczyłam jego działaniem- na mnie działa dobrze, trzeba troche poczekac az wyschnie, ale potem jeszcze dlugo czuc jego zapach, nie jest intensywny, ale przyjemny.
Masełko jest firmy Joanna - waniliowe- bardzo pachnie intensywnie (czasem za bardzo) i długo czuc jego zapach, konsystencja gęsta ale dobrze sie rozsmarowuje
i pozostawia tłusta warstwe na skórze na dlugi czas.
Masełko (krem )jest firmy Bettina Barty Botanical - Mleko ryzowe i bambus - (http://www.naturella.com.pl/index.ph...ts_line_id/299) uwielbiam je, pachnie slicznie, jest geste, rozprowadza sie wporządku, i na dłuuuugo nawilża, poprostu polecam . Ja kupilam w Lublinie w tesco w pasażu na stoisku z kosmetykami, ale tez były w galerii centrum, a w innych miastach to pewnie jakies ppodobne sklepy. 
Cytat:
Napisane przez Aviiieee
Przyjemna aktualizacja  Jak się sprawuje szampon Ziaja Plantica? przetłuszczają się po nim włosy?
Czy to zaznaczone fioletowym kółkiem to piasek do kąpieli Afryka Bielenda?? czy może coś innego? Jak oceniasz ten produkt? 
|
Szampon jak dla mnie jest dobry, wlosy po nim sie nie przetluszczaja tak szybko i nie puszcza sie tak strasznie.
|
|
|