2021-09-11, 15:05
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI
Cytat:
Napisane przez MieciowaRuda
Nimfa20Melman o ja ile ozdób!!!
Pokaż pokaż co tam już kupiłaś
Oo uczysz się hiszpańskiego
No serial jest przekozak!!!
Dziękuję! Mi już dziś jest lepiej. Ale i z małym zaraz lecę do lekarza, bo taki ma duszący kaszel
Mi się zawsze marzy taka girlanda na poręczy schodów w domu! No to mi się podoba jak nic innego
Jak tylko w domu będą schody to będzie i girlanda
I jeszcze sanki postawione pionowo i na nich ozdoby 
|
Jest dużo, pewnie po drugiej stronie też już dostawili. W Tedim nic nie kupiłam (ale nadrobię).
Tak, chodzę od roku, wcześniej sama się uczyłam. Może jeszcze na angielski pójdę, bo wstyd nie znać
Mnie też się taka girlanda bardzo podoba 
I jak syn dzisiaj ?
Cytat:
Napisane przez Snowdrop_
W tym roku na okres jesienno-zimowy mam ochotę kupić jakiś ładny spory kubek z wzorami i znaleźć dobrą kawę i dobre kakao, bo będę potrzebowała "odsypiaczy" a nie chcę korzystać aż tyle ze słodyczy. Do tej pory piłam za mało ciepłego, herbat, kawy i kakao i chcę to zmienić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja na allegro znalazłam kakao Milki. 2 opakowania po 500g i do tego 2 kubki. Mam zamiar kupić dla brata i jego dziewczyny.
Cytat:
Napisane przez dembi
Bym poszła, ale czy znowu nie bedzie lockdownu ?
Co za dziwne czasy
Kurcze lato pełna gęba a ja juz bym ponosiła moje nowe sukienki i botki i cardigany dopoki szkoł nie zamkną
Z drugiej strony w lesie jest pieknie 
|
Czasy nieciekawe, ja to chwilami miałam takiego doła jak nie można było iść normalnie do sklepu- nie żebym często chodziła, ale iść po podpaski i stać 40 min w kolejce na deszczu przy 1* to masakra   
Niedawno szłam do parku w kurtce i bluzie, a wczoraj w koszulce na ramiączkach i szortach 
[1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88896389]
Chcialam do przedpokoju takie zarowki na czarnym kablu sobie kupic ,ale wszystkie te ktore widzialam nie dosyc ze za milon monet to badziewne plastikowe,macie moze jakis pomysl gdzie takich szukac by byly w dobrej cenie ?[/QUOTE]
Kalosze muszę kupić długie i krótkie.
Ja chyba widziałam takie w Leroy, zobacz online.
Mnie dzisiaj boli głowa, już 4 tabletki wzięłam. A teraz idę spać, bo 1 nocka przede mną... 
1. Kubek w liście
2. Bombka psiak
3. Susz wigilijny z Dino, dzisiejszy zakup
|
|
|