Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bierzemy tabletki antykoncepcyjne i NIE jesteśmy w ciąży-wątek ANTYschizowy ;) cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-12, 10:07   #95
NancyLove
Przyczajenie

Dot.: Bierzemy tabletki antykoncepcyjne i NIE jesteśmy w ciąży-wątek ANTYschizowy ;)

Cześć dziewczyny, mam dwa pytania o tabletki anty, niekoniecznie związane z ciążą, ale nie wiedziałam, gdzie mogę umieścić moje pytania, więc piszę tutaj.

Ile trwało wasze krwawienie (nie to z odstawienia, lecz to które jest na początku jak organizm przyzwyczaja się do nich) na początku brania tabletek?

Lekarka przypisała mi Orifique, dość mała dawka hormonów. Jestem na 1 blistrze, wczoraj po południu połknęłam 12stą tabletkę. Zaczęłam je brać od 1 dnia miesiączki tak jak jest najbardziej wskazane. Od tego czasu mam cały czas krwawienie, nasila się w godzinach 10-16, w nocy jest skąpe. Codziennie mniej więcej taka sama ilość krwi, musze nosić podpaski. Nic mnie jednak nie boli. Denerwuje mnie już to, nie wiem czy jest to normalne, jak było w waszym przypadku? Kiedy "cykl" zaczął działać prawidłowo?
Może powinnam zmienić tabletki?
NancyLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując