Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2022- plotki, ploteczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-17, 23:19   #319
Misiaa_92
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2022- plotki, ploteczki

Cytat:
Napisane przez brianstorm Pokaż wiadomość
Nam też w jednym salonie mówili, że jak ślub w kwietniu to jak przyjdziemy w styczniu to na spokojnie, ale ja też bym wolała jednak trochę bardziej rozłożyć wydatki. No ale klient nasz pan i w tym samym salonie mówili, że na początku 2021 już robili dla kogoś obrączki na lato 2022 W wielu miejscach jest też tak, że nie trzeba się teraz od razu decydować na grawer, tylko można i po ślubie przynieść, bo nie wiadomo czy pierwotna data wypali A mogę spytać jaka wyjdzie cena za takie obrączki?
Z pomocą świadkowej wstępnie wybrałam makijażystkę, ale na próbny makijaż umówiłam się dopiero na za 2 miesiące, bo zależy mi, żeby to było w weekend, a wcześniej ona ma zawalony grafik. I zastanawiam się czy już teraz rezerwować termin makijażu w dniu ślubu, czy czekać do tego próbnego (bo z jednej strony co jeśli ktoś mi zajmie ten termin, a z drugiej co jeśli próbny byłby niewypałem?)

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
W tym salonie Monika nawet były obrączki za 1700. Ale jeszcze nie zdecydowaliśmy gdzie kupimy. W Starogardzie Gdańskim jest podobno bardzo fajny jubiler. Na pewno apart, kruk odpada. No i chciałabym wybrać takie żeby faktycznie je nosić. Znam wiele osób co kupowały drogie obrączki w znanych sieciówkach a teraz jedno nie nosi bo niewygodnie, drugi bo coś uwiera itp.
Jeżeli chodzi o makijażystkę to ja nawet jeszcze nie szukałam [emoji1] Myślę że możesz się umówić po makijażu próbnym lub wstępnie zapisać się na termin. Odmówić zawsze mozna. My mamy fotografkę i gratis mamy sesje narzeczeńska. Może wtedy bym się umówiła na makijaż próbny [emoji1]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Misiaa_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując