Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Absurdy i zdziwka z grup na fejsie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-20, 07:27   #2186
kaledonia
zielony stworek

Dot.: Absurdy i zdziwka z grup na fejsie

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość
Też lubię robić zakupy[emoji16]

Niestety pochodzę ze środowiska, gdzie stereotypy są wieczne żywe i młodsze pokolenia mało różnią się mentalnie od starszych. Mój tata niczego nie potrafi zrobić w temacie prac domowych. Kiedyś mnie strasznie wkurzył tekstem, który powiedział przy stole do kilkuletniego wnuka: "Zobacz, tyle bab, a nikt nam obiadu nie przynosi" [emoji849]

Wizaż był moim pierwszym zetknięciem z innym stylem życia, trafiłam tutaj gdy miałam z 15 lat.

Mój chłop lepiej ode mnie gotuje, za to moim zdaniem sprząta nie do końca dokładnie. I ma małe doświadczenie w praniu, bo na co dzień nosi koszulki i spodnie w raczej ciemnych kolorach, wszystko wrzuca razem i jest spoko - tym sposobem dwa razy mi coś zafarbował, więc od tamtej pory mamy umowę, że pierze sam tylko swoje rzeczy [emoji2957] Generalnie nie mamy swoich działek, ale on częściej wynosi śmieci i praktycznie tylko on myje podłogę, bo ja nie cierpię tego robić. Ja za to częściej piorę.
Jest jeszcze szansa, że się nauczy. Jak zniszczy lub nie będzie miał czego na siebie założyć znajdzie rozwiązanie.

Bez znaczenia facet czy kobieta. Moja koleżanka do niedawna też średnio ogarniała pranie, a jak dziwnie je wieszała. Zawsze zdziwiona, że mnie tak szybko schnie i nie zagracam nim połowy mieszkania. Cud wynalazek klamerki do wieszania odzieży niektórym nadal nieznany.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując