Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-05, 11:54   #807
funky87
Zakorzenienie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VI

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy jadłospis może tak wyglądać:
śniadanie (około 7:30) drożdżówka z powidłami - na czas R drożdżówka odpada, lepiej wybrac pełnoziarniste pieczywo do tego jakieś białko i warzywa.
w pracy (9-17) banan, brzoskwinka, jeśli zgłodnieję gorący kubek pomidorowy, albo serek wiejski - banan na R nie bardzo , samo owoc to nie posiłek, a jesli wybierasz serek wiejski to dorzuć coś do niego, np. orzechy i jakieś warzywko, będziesz wtedy miała konkretniejszy posiłek.
po pracy: obiadek w domu: jajko sadzone z ziemniaczkami, kalafiorkiem i maślanką - jajko sadzone ok, ziemniaki (mają wysoki IG) lepiej zastap kaszą, ryżem brązowym, makaronem pełnoziarnisty ), kalafior ok i maślanka też
kolacja: kanapka z serem żółtym, bądż jajecznica. - ser żółty również nie jest dobrym pomysłem, łączysz tłuszcze z ww i na R kolacja powinna być z przewagą bialka jeśli jest 2-3 h przed snem lub czystobiałkowa na 1h .

To jest mój plan na dzisiaj....
j.w
Mało warzyw, NNKT, wybierasz produkty z wysokim IG , na redukcji nie są polecne, na IIś postaraj sie przygotować coś kokretniejszego (może jakąś sałtkę z tuńczykiem, oliwkami itp,popracuj jeszcze nad śnaidaniem bo drożdżówka nie jest dobrym pomysłem).

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
chce się pozbyć 2-3 kg
Czyli R