Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-05, 11:58   #2932
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
elo.

dziewczęta proszę was bardzo wypowiedzcie się jak usypiacie swoje pociechy w dzień?
u nas wciąż z tym problem, widzę że śpiąca a w łóżeczku ryk. za cycem, za rękami, ale bardziej cycem. teraz się spłakała i przysnęła pewnie na chwilę, choć musiałam ją trochę pobujać - na leżąco, materacem (w łóżeczku turystycznym to możliwe).
Nastka zasypia przy karmieniu zawisając na cycu,nastepnie kłade ja do łóżeczka.Jeśli sie wierci biore na chwile na ręce albo (jak ma dobry dzień) właczam karuzele i miziam ja po główce

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
no i pokażę ostatnie zdjęcia z wczoraj w ulubionej pozycji na rękach (na leniwego tygrysa ) i w wózku po spacerze
dziś Iga kończy 2 miesiące
Ta pozycja rewelacjaFaktycznie wygląda jak rozleniwiony kociak
Wszystkiego naj dla Igusi Sto lat

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość

Moj maly wogole nie placze, jak jest glodny to sie wierci , szuka usteczkami cyca i bierze piastke do buzi, poza tym, totalny luz, ani razu sie nie rozplakal na dobre...oby jak najdluzej
Najgorsze jest to, ze w nocy budzi sie o 1 na jedzonko, a potem o 4 i najczesciej juz nie zasypia lezy i macha sobie nozkami i raczkami, a ja polspiaca staram sie go zabawiac...taki z niego ranny ptaszek, ma ktoras z was takie przygody jak ja bladym switem??
Mija ja mam tak samo jak ty mała budzi sie zawsze po 1 na jedzonko i kiedyś budziła sie znowu po 5 ale od dwóch dni wstaje o 4 rano,ciagnie cyca i jak uda jej sie przy tym przysnąc to kima max pól godziny jeszcze...A potem to już szaleje,leży,gaworzy,wywi ja rekami i nogami.

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora