2008-09-05, 11:58
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'
Cytat:
Napisane przez jowisz
elo.
dziewczęta proszę was bardzo wypowiedzcie się jak usypiacie swoje pociechy w dzień?
u nas wciąż z tym problem, widzę że śpiąca a w łóżeczku ryk. za cycem, za rękami, ale bardziej cycem. teraz się spłakała i przysnęła pewnie na chwilę, choć musiałam ją trochę pobujać - na leżąco, materacem (w łóżeczku turystycznym to możliwe).
|
Nastka zasypia przy karmieniu zawisając na cycu,nastepnie kłade ja do łóżeczka.Jeśli sie wierci biore na chwile na ręce albo (jak ma dobry dzień) właczam karuzele i miziam ja po główce
Cytat:
Napisane przez jowisz
no i pokażę ostatnie zdjęcia z wczoraj  w ulubionej pozycji na rękach (na leniwego tygrysa  ) i w wózku po spacerze 
dziś Iga kończy 2 miesiące 
|
Ta pozycja rewelacja Faktycznie wygląda jak rozleniwiony kociak
Wszystkiego naj dla Igusi Sto lat 
Cytat:
Napisane przez Mijalea
Moj maly wogole nie placze, jak jest glodny to sie wierci , szuka usteczkami cyca i bierze piastke do buzi, poza tym, totalny luz, ani razu sie nie rozplakal na dobre...oby jak najdluzej 
Najgorsze jest to, ze w nocy budzi sie o 1 na jedzonko, a potem o 4 i najczesciej juz nie zasypia  lezy i macha sobie nozkami i raczkami, a ja polspiaca staram sie go zabawiac...taki z niego ranny ptaszek, ma ktoras z was takie przygody jak ja bladym switem??
|
Mija ja mam tak samo jak ty mała budzi sie zawsze po 1 na jedzonko i kiedyś budziła sie znowu po 5 ale od dwóch dni wstaje o 4 rano,ciagnie cyca i jak uda jej sie przy tym przysnąc to kima max pól godziny jeszcze...A potem to już szaleje,leży,gaworzy,wywi ja rekami i nogami.