2021-10-12, 18:10
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2022
Co tam u Was dziewczyny? Jak się czujecie, jak idą przygotowania?
Ja dalej nic nie kupiłam Cały czas się wzbraniam, ale rozeznaję co potrzebne, jakie marki, firmy, modele i ile czego. Myślę, że jak zacznę kupować, to hurtem wszystko. Może na Black Friday będą jakieś okazje.
Zaczęliśmy chodzić do szkoły rodzenia - dla osób, które nie mają dzieci - POLECAM!!! Cieszę się, że można chodzić z partnerem. Dużo fajnych rzeczy tam mówią. Dużą część już sama wiem z internetów, ale dla mojego TŻ jest sporo nowości i widzę, że mu to dużo daje. Oczywiście tematy nie są wyczerpane, ale najważniejsze rzeczy są przekazywane. No i fajne jest to, ze to u nas w związku zawsze prowadzi do jakiejś dyskusji i dzięki temu sporo rzeczy sobie wyjaśniamy i przedstawiamy nasze podejścia.
Wyszła mi niestety cukrzyca ciążowa, ehh. Wynik niewiele przekroczony, ale konsultacja z dwoma diabetologami i trzymam dietę, niedawno zaczęłam. Na razie idzie dobrze. sama też jestem przyzwyczajona, bo stosowałam wczesniej odżywianie dla IO, ale wiadomo że sobie pozwalałam i odpuszczałam, a teraz jak myślę, ze jeszcze 3 miesiące bez słodkiego, kiedy po drodze same imprezy rodzinne i święta, to nie wiem jak przetrwam.
Czas w ciągu dnia szybko mi leci. Niby coś tam robię, ogarniam, a jak poaptrzę na koniec dnia, to nic nie załatwione :/
Edytowane przez moulin_rouge
Czas edycji: 2021-10-12 o 18:11
|
|
|