Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Turyści made in Poland
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-05, 13:27   #4
frandzelka
Raczkowanie

Dot.: Turyści made in Poland

ja mieszkam w Londynie i jak podróżoję z Polski samolotami albo autokarem, to raczej Polacy tak sie zachowują. nie aż tak chamsko jak opisałaś, ale też w ten sam sposób. najgorzej to nie cierpie takich ludzi, którzy gadają na głos o jakichś głupotach, albo w taki 'wieśniacki' [nie mam nic do ludzi ze wsi, wiecie raczej o co chodzi] sposób, przeklinaja niemiłosiernie. nie lubie takiej 'ciemnoty' co czesto sie zdarza i czasami to chce mi sie poprostu smiac. też robię zdjęcia jak gdzieś jestem, ale bez przesady ale prawde mówiąc, to może ja sama sie zachowuje tak, ze komus nie pasuje, chociaz przysiegam, ze zawsze jestem grzeczna mówimy o Polakach, ale nimi też jestesmy.

jeszcze jako, ze nienawidze taniej i komercyjnej muzyki [w stylu rmf fm i radia zet] , moze akurat wam nie przeszkadzac, zalezy co kto slucha, ale mi osobiscie przeszkadzaja dzwonki komorkowe, ktore rozbrzmiewaja taki pop czy jakies techno-polo. zgroza. wtedy mam ochote zabic

raz próbowałam spać w autokarze, a facet puścił w radiu jakas techniawe i caly czas tylko umc umc umc 'mowie nosz k**wa!' w myslach i wylaczyl w koncu, a ja oo nareszcie
po chwili cisz wlaczyl z PŁYTY ich troje. mylslam, ze nie wyrobie.

ale tu tak odbiegłam od tematu. :P

'Będzie tęęcza... luubje'

frandzelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując