Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja skóry naczynkowej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-10-15, 07:34   #1
kwiatowaaa
Raczkowanie

Pielęgnacja skóry naczynkowej

Hej, od niedawna dowiedziałam się, że posiadam skórę naczynkową a nie jak dotąd sądziłam mieszaną i problematyczną. W związku z tym planuję zmienić swoją dotychczasową pielęgnację. Dotychczas używałam żelu myjącego z biolaven, na dzień kremu efaclar Duo a na noc krem odżywczy z wianka oraz arganowy krem pod oczy z nacomi. Makijaż zmywam płynem mkcelarnym z Garniera. Raz w tygodniu używam peelingu enzymatycznego z sylweco ale bardzo nie lubię jego konsystencji i powłoki jaką zostawia na skórze. Żel do twarzy oraz krem pod oczy chciałabym zostawić w swojej pielęgnacji ponieważ dobrze się spisują. Przeglądałam internet starałam się skompletować nową pielęgnację. Myślałam o zakupieBielenda Supremelab serum do skóry naczynkowej oraz BANDI ANTI DRY Emulsja Silnie Nawilżająca do stosowania rano a także BANDI ANTI ROUGE PEELING KWASOWY NA NACZYNKA oraz Bielenda SupremeLAB krem na noc z Ceramidami do stosowania na wieczór. I tu pytanie do was, jak można by uzupełnić tą pielęgnację, macie jakieś sprawdzone hity do cery naczynkowej?[emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kwiatowaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując