Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C
Wątek: Kosmetyki M.A.C
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-05, 15:32   #1591
kasiaj85
Moderator

Dot.: Kosmetyki M.A.C

Cytat:
Napisane przez Zahran Pokaż wiadomość
Kasiaj85, jak dla mnie gingerly to jasny pomarańcz - nic ciężkiego. Wszystko też zależy od tego którego pędzla używasz - gdy używam kabuki efekt jest ciut mociejszy, gdy standardowego pędzla kolor jest spokojneijszy. Generalnie ten róż daje mi taki efekt 'muśnięcia słońcem', który lubię, jak jestem troszeczkę opalona podejrzewam że na zimę, będzie za pomarańczowy i udam się po róż na chłodniejsze dni Próbowałam springsheen, ale na mnie wyglądał, jakbym miała podrażnienie na policzkach, tak to skwitowała moja przyjaciółka, więc muszę szukać innego.
poniżej załączam zdjęcie cienia gingerly oraz tego jak wygląda na skórze (teraz jestem nw 25 ) - mam nadzieję, że coś widać . pozdrawiam, mam nadzieję, że jakoś pomogłam !!
Zahran: kochanaś dziękuję
Śliczna z Ciebie Dziewczyna - ja jako Blada Twarz zazdroszczę niesamowicie pięknego ciepłego odcienia karnacji no i Bożesz Ty mój toż Ty masz przecudne piegi!!! Ja też takie chce!!!
Niestety obawiam się, że ten odcien dla mnie bylby zbyt ceglasto pomarańczowy. Bledzioch ze mnie straszny, chyba muszę mieć delikatny róż....

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Mam odpowiedź z MAC.
Napisałam do MAC centralnego, dostałam odpowiedź z MAC-Polska. Mój list został chyba szybko przekazany i oto odpowiedź:

"Witam serdecznie,

W Mac nigdy nie było pigmentu o nazwie Paradisco.
W naszej ofercie jest tylko taki cień.

Pozdrawiam

....... (podane imię i nazwisko)
M.A.C Marketing Coordinator
Estee Lauder Poland"

No i co Wy na to ?
Miło że szybko zareagowali... Oni tez pewnie chętnie by powalczyli przeciwko podróbkom. Hmm a może tej dziewczynie pokruszył się eyeshadow i zrobiła sobie z niego pigment

Cytat:
Napisane przez Zahran Pokaż wiadomość
Wszystko wskazuje na to, że niestety otrzymałaś podróbkę...:/
Na to niestety wygląda... Przykre. ehh

Mariolu, to może lepiej bys powiedziała na forum tutaj któż to takie cuda powymyślał? teraz skoro już nawet MAC Polska Cię upewnił...
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora