2021-10-27, 08:29
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadówki 2021! cz. II - czas się rozpakować!;)
Cytat:
Napisane przez chiare
Mnie dziś rano coś ruszyło żeby z synkiem pogadać o tym co niedługo będzie. Bo te poranki są takie "nasze". Mnóstwo czasu razem spędzamy, rozmawiamy, wszystko bez pośpiechu. Trochę pogadaliśmy o tym jak to będzie teraz wyglądać. Ale najbardziej się boje głupich tekstów innych osób gdy ja będę w szpitalu  np że dzidzia jest teraz najważniejsza, że mama już nie będzie miała czasu dla niego itp. więc rozmawialiśmy że oboje są bardzo ważni i że dorośli nie zawsze mówią prawdę i nie ma wierzyć w takie teksty  wiedziałam że muszę coś takiego mu przedstawić bo teściu potrafi coś takiego powiedzieć
Ja czekam na ktg i na wizytę. Dziś 39+0 [emoji52] wszystkie skurcze się wyciszyły. I sama nie wiem czego chcę. Czy robić cokolwiek aby przyspieszyc poród, czy cieszyć się tym stanem jeszcze chwilę 🤪
Monian u mnie tak samo. Jakiś zastrzyk energii dostałam, ale kończy się w połowie dnia i wtedy z powrotem wszystko boli, krocze, plecy 🤪
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
O jak mnie wkurzają takie teksty, że teraz będzie mały dzidziuś i nie będziesz już miał wszystkiego dla siebie [emoji58]🤦 moja mama ostatnio tak do Jasia palnęła: a jak się Szymek urodzi to mama już nie będzie miała tyle czasu dla Ciebie, nie będzie z tobą tak rysowała i ci czytała....
Tak się wkurzyłam, potem też mu właśnie w domu tak tłumaczyłam. Nawet dzisiaj w łazience znalazł termometr taki do kąpieli i mówi do mnie to dla Szymusia?
No tak, ale jak chcesz to mogę i tobie go dzisiaj do wanny wrzucić, chcesz? I tak się ucieszył.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|