Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-10-27, 19:05   #1176
HellcatRedeye
Challenge(r) me!

Dot.: Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+

Dobry wieczór paniom. Już po krzywej, żyje i nie mam cukrzycy. 🥳 Jestem baaaardzo szczęśliwa, bałam się strasznie. Wózek wczoraj zamówiliśmy, a dziś zakupiłam spiworek do wózka. Wrzucę zdjęcie.

Inez, dzięki za info o kolorach, nie wiedziałam tego. Będę musiała poszukać jeszcze bo w sumie chciałam drewno ale te zawieszki są raczej mało kolorowe. Gdyby chociaż jakieś odgłosy wydawały to by było lepiej.

Ty masz nerwy! Ja chce się w grudniu już spakować bo się boję. Zamiast szumisia można np aplikacje ściągnąć i też daje radę. Ja chciałam tego małego szumisia, którego można i do wózka przypiąć. Nie chciałabym żeby telefon leżał za długo obok małej.

Mysza, co do senności to u mnie nadal trwa ten stan. Okazuje się że nie musi minąć w drugim trymestrze. Ale to akurat nie problem. Gorzej z tymi nudnościami. Ale tak jak Inez pisze to podobno dobrze. Małe pocieszenie. [emoji6]

W poniedziałek się zaszczepilam i podałam lewą rękę. [emoji849] No i nie mogę od 2 nocy porządnie spać bo miejsce wkłucia jest czerwone, opuchnięte i gorące no i boli. Tak że jak będziecie się szczepic na grypę to weźcie to pod uwagę.Screenshot_20211027-174913_Vinted.jpg

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
HellcatRedeye jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując