2008-09-05, 18:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
Napisane przez martucha84
baja super...  pracuj pracuj, ja tez po praktykach sie zalapalam, zrobilam dobre wrazenie i jestem.. najwazniejsze jest sie zaczepic - obojetnie czy w panstwoym czy niepublicznym.. grunt to miec gdzie.. i tego ci zycze 
|
dzięki masz rację najważniejsze gdzieś się zahaczyć
Cytat:
Napisane przez anuulaa
Hej,
już pogodziliśmy się z TŻ 
dzisiaj chodziliśmy po biurach szukać czegoś na urlop. Wybraliśmy już ofertę, jutro idziemy kupować bilety i 20 września lecimy do Bułgarii na tydzień. Nie mogę się doczekać 
|
super zazdroszczę wakacji
Cytat:
Napisane przez kliwia
Aaaha przy okazji stypy, stwoerdziliśmy, że zaprosimy Tż kuzyna który ans na swój ślub (jako jedynych z bliskiej rodziny! ) nie zaprosił. zdecydowaliśmy się dlatego, żeby nie zacierać tych rodzinnych więzów. I przy okazji zaprosiliśmy też innego kuzyna (po 40 facet ma) z żoną. Wysyłąmy sobie kartki na święta, ale dopiero go dwa razy widziałam. Ale on i jego żona są bardzo sympatyczni.
To mam 4 osoby na plus, uf.
Przepraszam was, że nie dałam fotek z łązienki, ale po prostu nie mogłam usiąść do kompa przedwczoraj, dziś powinno się udać.
|
również poproszę o zdjęcie ciebie i tż.
fajnie, że gości weselnych wam przybywa
no koniecznie wklej fotki łazienki
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
troche slychac bo to jest na baterie i w srodku jest silniczek co to napedza, ale mysle ze jak orkiestra bedzie grala to nie bedzie tego az tak strasznie slychac  najgorsze to to ze ktos to bedzie musial obslugiwac  No ale kogos sie wykorzysta  W dodatku na sesje plenerowa tez sie nada
Dziewczynki trzymajcie kciuki bo o 12 mam rozmowe w sprawie pracy. Wczoraj tak mi pozmieniali grafik, ze niezle sie wkurzylam. Najblizsze wolne, ktore nie przypada mi po nocce i trwa dluzej niz 1 dzien mam 22.09  Tak sie nie da zyc!! nie dosc ze nie mam ani 1 wolnego weekendu, to jeszcze nie mam nawet kiedy do domu pojechac. Juz nie mowiac ze przez 1 dzien wolnego, w dodatku po nocce w ogole nie wypoczne bo pol dnia spie, a potem znow do pracy ;/ Jestem juz przemeczona a pracuje dopiero troche ponad miesiac. Tż mowi zebym rzucila ta prace w cholere bo wygladam jak 7 nieszczesc i przez ten miesiac schudlam 3 kg. Juz mi normalnie wszystkie kosci widac. A to dlatego ze w pracy mam taki ruch, ze nie mam czasu nawet isc siku, a co dopiero cos zjesc. No normalnie porazka. W dodatku przez to wszystko mam ostatnio takiego dola ze nic tylko siasc i plakac 
No to sie wyzalilam  Trzymajcie kciuki
Za rok o tej porze bede sie juz szykowala do slubu heheh 
|
już tylko rok ale teraz szybko to zleci
aaa to taki sprytny pistolet fajny bajer
jak poszło na rozmowie?
Cytat:
Napisane przez strippi
a ja ide na rozmowe o prace na 12:00
|
i jak rozmowa?
Cytat:
Napisane przez kliwia
przeszukałam wątek i już wiem kiedy wraca.!
24 wyjechali, na 2 tygodnie, to mam nadzieję, że w poenidziałek idzie do pracy! 
|
nie pójdzie do pracy już chyba, mówiła że po urlopie zostanie bez pracy i poleci po zasiłek. Ale z pewnością się do nas odezwie tak szybko jak będzie mogła
Cytat:
Napisane przez neska22
dzien dobry 
dawno nic tu nie pisałam 
wiecie- od dzisiaj za równiutki rok o tej porze, pewnie będę już w sukni ślubnej czekała na przyszłego męża 
|
roczek zleci w mgnieniu oka i o tej porze już będziesz szaleć na parkiecie
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
Witajcie Kochane. Sprawa z zespołem się wyjaśniła, mają innego muzyka. Mam nadzieje ze jakość pozostanie bez zmian. Jedziemy dzisiaj podpisac umowę, w związku z tym mam pytanie co powinna zawierać taka umowa z zespołem żeby było "bezpiecznie"??
|
no to bardzo dobrze, że wszystko już jasne. Co powinno byc u umowie, mmhhh ja mam oczywiście kiedy grają, od której do której, o zaiksie mam coś wspomniane, nie wiem co jeszcze
jaga, ewelinka uśmiałam się z tych waszym mailowych wielbicieli
|
|
|