Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Społeczny i towarzyski radarek, czy go macie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-11-04, 13:58   #4
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Społeczny i towarzyski radarek, czy go macie?

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88979878]Szczerze? Ja nigdy się nie zastanawiałam nad takimi rzeczami, czy mam taki "radar" czy nie mam. Jednak czasem, gdy widzę taki post jak ten, to właśnie wystarczy mi tylko ten 1 post by z pełnym przekonaniem stwierdzić, że nie chciałabym się z tobą kolegować ;-)

Jak ktos pisze, że w 15-30 sekund ocenia ludzi, to mi się włącza czerwona lampka, raz - że tak szybko kogoś ocenia, a dwa - że ma w ogóle takie rozkminy. Przez 30 sekund to nasz rozmówca może dostać akurat skurczu łydki i zrobić bardzo kiepskie wrażenie ;-) rozumiem, że to już wystarczy, by ocenić, że nie jest interesującym człowiekiem?

To zabawne, że piszesz o tym, że inni ludzie mają takie wysokie mniemanie o sobie. Ja czytając ten post, to pomyślałam że to właśnie ty masz o sobie wysokie mniemanie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Zgadzam się. Myślę że czasem mogę mieć dobre przeczucie do kogoś, ale zdarza się też, że pozory mylą i do kogoś można się pomylić. Nie skreślam nikogo tak szybko.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując