Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasz Top topów palet do oczu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-11-17, 18:15   #9
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dot.: Wasz Top topów palet do oczu

Cytat:
Napisane przez kaktuska16 Pokaż wiadomość
Masz tą na myśli: https://www.sephora.pl/p/born-this-w...ek-505612.html ?

Możesz więcej o niej powiedzieć, zaintrygowałaś mnie, bo chyba czegoś takiego szukałam
Cytat:
Napisane przez Nimve Pokaż wiadomość
Poczytałam opinie, podobno wszystkie kolory wpadają w róż, dla mnie idealnie, ale jednocześnie stapiają się ze sobą na powiece, duży minus. No ale poczekajmy, aż wypowie się Pani_Robot, bo też jestem ciekawa jak z nią jest

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Jak cała moja kolorówka, jest to polecajka od dziewczyn z wątku Sephory
Na pewno różnica miedzy drogeryjnymi, a Too Faced czy Anastacia Beverly Hills, albo Natasha Denona jest kolosalna. Hudy akurat nie miałam, podobnie Tarte. Za to Urban Decay nikt nie poleca.

Pigmentacja, trwałość, łatwość nakładania, brak osypywania, łatwość rozcierania, dobór odcieni, że czego się nie nałoży, stworzą spójną całość.

Co do nudziakowo-beżowego różu, to wpadają w niego środkowe dwa słupki, czyli 4 cienie. Pozostałe 6 po prawej to ciepłe brązy.
Okreslenie stapiania się chyba było w kwestii płynnych przejść tonalnych i uzyskania smokey nawet niewprawną ręką. Jestem z tych gorzej operujacych pędzlem, a makijaż wychodzi mi bardzo przyzwoity i na tłustej powiece siedzi cały dzień. Podobne efekty mam z Mini Gold Natashy Denony (złota i zielenie) oraz Modern Renaissance Anastasia Beverly Hills, tylko tu już ciepłe tonacje cynamonu, ochry, sieny czy umbry. Czyli dwie paletki dla kolorystycznych jesieni. Nie wiem jak by wyszedł brązowy smokey z Modern Renaissance, bo ma kilka bazowych kolorów w sobie też, ale tak się przykleiłam do Born This Way.

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując