2008-09-05, 20:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
Napisane przez emememsik
Jak nie mogą zablokować jak właśnie to jest jednym z głównych celów zgłaszania kradzieży na policję?  Podajesz numer seryjny i voila, telefon do wyrzucenia.
|
no coś mówili, że to era ma mi tak zablokować... nie wiem w sumie. wiem tylko,że nie miałam numeru seryjnego i dopiero dzisiaj udało mi się go załatwić (bo jest w domu a cała rodzina wyjechała i dopiero jakiś dalszy znajomy musiał sprawdzić nam numer w umowach ). i jutro jade go zgłosić na policje. miałam dzisiaj jechać ale jest imprezka w hotelu bo przyjechała jakaś delegacja i właśnie się na nią wkręciliśmy i zaraz idziemy tańcować i pić - właśnie leci ' jesteś szalona ' !! ;D

Cytat:
Napisane przez Nija_
Musiałyście zdać egzamin wewnętrzny zanim miałyście pierwsze jazdy
Facet na wykładach mówił, że już w przyszłym tygodniu mamy się umawiać na pierwsze jazdy 
|
u mnie musieliśmy 
po teorii - trzeba była zdać egzamin na 0 błędów, żeby podejść do jazd. a po jazdach znowu zdać na 0 błędów, żeby zgłosili nas na egzamin 
Cytat:
Napisane przez Tesiaczek
 Ale to nie jest ważne czy zdasz i ile bedziesz miała błedów (tak przynajmniej u mnie było). Moja kumpela robiła test 4 razy pod rząd aż zdała 
|
u nas jak pisałam musieliśmy i wyszło nam to na dobre. dwa razy musieliśmy mieć po 0 błędów i później małe wyjątki nie zdawały egzaminu z teorii (w sumie nie słyszałam o takim przypadku) a jak pisałam egzamin to jedna osoba z innej szkoły miała 6błędów - dla mnie to trochę beznadziejnie.