Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-11-20, 13:06   #298
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Dot.: Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.

Cytat:
Napisane przez Wolha wRedna Pokaż wiadomość
Celestine chcesz 2 kg ode mnie? Ja bym chętnie oddała. W porywach nawet 3.

Maria - bo sylwetka jak się coś ze sobą robi i nawet nie ma idealnych kilogramów to i tak wygląda fajniej. No nie da się nie zauważyć różnicy, jeśli nie leżysz cały czas na kanapie, a jednak ćwiczysz, czy to wiecej czy mniej. My same po prostu nie zauważamy często takich drobnych zmian.

Właśnie dziewczyny, ja mam do Was pytanie.

Pierwszy raz w moim 34letnim życiu wychodzę do ludzi poćwiczyć. Serio to jest moje wyjście ze strefy komfortu, bo ze względu na nadmierną potliwość robi mi się słabo ze strachu, że inni będą wyglądać normalnie, a jak jak spocony ziemniak. I tak sobie od kilku lat ćwiczyłam tylko w domu.

Idę w przyszłym tygodniu na stretching dynamiczny, oczywiście z koleżanką, bo sama pierwszy raz w życiu nigdy, przenigdy bym nie ruszyła Uznałam, że może po tym nie będę wyglądać jak totalnie zmokła kura.

I jak to tak w praktyce wygląda? Co najlepiej na ten stretching założyć na grzbiet? Bo ja mam tylko legginsy z decathlona (kupione na rolki) i typowy stanik sportowy. Mogę zawinąć chłopu koszulkę, ale wiadomo będzie większa. W ogóle na stretching to koniecznie stanik sportowy? To jest na boso/ w skarpetkach? Moje pytania są pewnie absurdalne, ale no nigdy nie byłam.

Dodam, że wg regulaminu tego miejsca, oni teraz proszą o stawienie się najlepiej już w tych ubranich do ćwiczeń itp.
A chętnie przyjmę
U nas stretching jest w skarpetkach. Możesz mieć legginsy albo krotkie spodenki i stanik sportowy albo zwykła koszulkę. Ręcznik.
Poceniem bym sie nie przejmowała, szczególnie przy cardio ludzie się pocą, są czerwoni i to jest normalne, nikt na to nie zwraca uwagi. Prowadzący też często spocony i widać plamy na koszulce.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując