Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 63
Cytat:
Napisane przez Fenenna
eobuwie
Chce zamówić buty na eobuwie, ale boje się że będę musiała zwracać a nigdy tego nie robiłam (serio nigdy nic nie odsylalam do żadnego sklepu), przeczytałam opis na stronie jak wygląda zwrot i nic nie było na temat etykiety zwrotnej tylko że na paczce mam napisać kod przesłany do mnie SMSem. Serio tak to wygląda że pakuje w strecz i naklejamy karteczkę z ręcznie wpisanym kodem (zwrot do paczkomatu InPost)?
Wybaczcie głupie pytanie (jeszcze nawet nie kliknelam tych butów  ) ale jestem z tych co do wszystkiego muszą się wcześniej z każdej strony przygotować 
|
tak. odsyłałam tak router do upc.
firma ma podpisaną taką umowę z inpostem, że nie musisz drukować etykiety, pod tym kodem co dostaniesz będą wszystkie potrzebne informacje. w paczkomacie będziesz musiała wybrać opcję, że chcesz nadać paczkę i tam wpisać ten kod. nadać możesz w dowolnym paczkomacie, w którym będzie miejsce
upewnij się tylko, żeby ten kod był trwale przyklejony. (ja przykleiłam na kartce i całą tą kartkę zakleiłam taśmą bezbarwną, żeby nie zamokła czy coś)
Edytowane przez Pani_Mada
Czas edycji: 2021-11-20 o 23:22
|