Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-05, 21:09   #2160
czekoladka79
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Lilosz wygladałaś bosko, jak prawdziwa księżniczka, makijaż, fryzurka, bukiecik wszystko cudne bądż CUDACZNE

No właśnie nasz Kasiulek niech się szykuje na porządne trzepanko tego swojego pięknego futerka ..... jaka tam brzydka, jaka tam się wylewam itd. Dla poprawienia humoru w środę wkleję moje fotki z przmiarki - wtedy Kasieńko będziesz miała okazję ujrzeć tłustego trola w sukni ślubnej - zapewniam, że automatycznie poczujesz się lepiej, piękniej, powabniej ..... suknia zacznie Ci się podobać ....
Co do Twojej sukni to po prostu góra jest za ciasna - krawcowe spieprzyły robotę i nie sądzę aby szelka na szyję tu pomogła jeśli nie poprawią (poszerzą) tego szwu na górze to będzie lipa .... poza tym mierzyłam podobny fason i pomijam że powiększa on biust ( ja mam michę G/H) i pamiętam że był on jakiś taki własnie strasznie sztywny jak pancerz a wręcz kaftan bezpieczeństwa .....ale uznałam że to chyba jednak nie na tą okazję.....
Teraz już Kasieńko rozumiesz mój stres zwiazany z tym, że boję się jak będę się poruszała w sukni ślunej z tymi halkami, kołami, koronkami a siusianie to będzie sport ekstremalny z pomocą przynajmniej dwóch osób .... wcale nie tak łatwo być Panną Młodą ..... buty obcierają, kieca się plącze, wizyta w kibelku to nielada wyzwanie, pojeść nie wolno bo brzuchal nam wywali i suwak w gorsecie pęknie, a tu trzeba się ładnie uśmiechać i tańczyć z każdym kto poprosi .... ehhhhh i po co mi to było chlip chlip chlip ......
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora