Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październik 2021 cz. 3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-11-25, 07:50   #2103
karla906
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październik 2021 cz. 3.

Hejka
Bonnie, wczoraj odebralam starszą z wózkiem, mlodsza spała a starsza grzeczna, na plac zabaw nawet zajechalysmy Z tym faktycznie jak ze wszystkim, kazdy kolejny dzien jest latwiej

Bylam wczoraj na masażu <3 odpoczelam na maksa, miałam niezle zdziwko jak babka na recepcji mnie pyta robiąc ankietę przed, "w ciazy pani nie jest?" i mialam takie yyyyyyyy nie :P Ale dziwnie mi bylo
Nie bylo mnie 2h, wrocilam do domu i widze w oczach meza wycieńczenie, okazalo sie ze wyly mu na zmiane, byl mega zmasakrowany :P Widzialam w jego oczach uznanie ze on gdzies wychodzi po poludniu a ja bez problemu z nimi siedze :P O dziwo chyba starsza go bardziej wymęczyla swoim jęczeniem o wszystko Oczywiscie jak przyjechalam to juz cisza i spokoj A Gabi dzis z rana sie tak wypierdziala i wykupczyła ze juz wiadomo bylo jaki miala problem :P Mimo to mąż jak odsapnal to podtrzymuje idee ze minimum jedno popoludnie w tygodniu wychodze sobie gdzie chce i sama

Dziewczyny jak tam u Was z seksami? Ja mam za tydzien wizyte u gin i wierze na zielone swiatlo

Gabi śpi, ja juz po sniadanku i lece pod prysznic, wygląda na ładną pogodę dzis wiec sprobujemy spacerek

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Alios jak my posyłalismy starszaka do żłobka to byliśmy przerażeni jeżeli chodzi o drzemki - w domu po wsadzeniu do łóżeczka histerioza na maxa krztuszenie się wyjec do utraty tchu, mega długo zasypiał tylko w chuscie/na hustawce, a w żłobku.....3 sekundy po włożeniu do łóżeczka go odcinało. Żeby nie bylo - w domu nadal tylko chusta/huśtawka do tej pory nie wiem jaka magia tam działała [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Niunia mi zasnela na klacie, już jakiś czas jej się to nie zdarzyło, i tak mi fajnie i cudownie że aż żal odkładać [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dokladnie, wszyscy sie boją jak dziecko idzie do zlobka jak ono zje i zasnie a przez to ze jest ich tam wiecej i sie widzą to nagle dziecko zaczyna jesc i samo zasypiac na drzemke :P
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując