2021-11-26, 08:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październik 2021 cz. 3.
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Mój się batdzo rozbestwill po covidzie. Oooooo jakie mu awantury robiłam, palcem nie ruszył. Ja śniadanie w locie z Mała na rękach a ten wstaje od stołu kładzie d.....na kanapę i włącza mecz. Ale już sie nauczył, już nie ma odwagi tak robić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzisiaj miałam super dzień, wyszłam z domu po 10 wróciłam przed 15. Myślałam że cycki mi wybuchna [emoji85] byłam w pracy (BTW wiecie że księgowość znowu zawaliła?  ) u mojej fizjo i zleciał dzień. Pojeździłam na rowerku [emoji2957] mama siedziała z Młoda potem wpadli teściowie.
Mała ma przestraszne potówki. Nie umiem sobie z nimi poradzić. Macie jakieś sposoby?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
No tak. Covid go rozleniwił[emoji43]🤣
Co ty mówisz? Co te księgowe znowu odwaliły?
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;89012733]Ja korzystam z Black Friday, kupilam Elvie, krzeselko do karmienia dla małej na pozniej i teraz robie fotoksiazki dla nas i na prezenty bo są promocje 
Na święta nie mam nadal prezentów dla nikogo popatrzę w weekend [emoji41]
Dziś miałam lipny dzień chyba ze zmęczenia dopadł mnie taki krwotok z nosa ze myślałam ze będę jechać na pogotowie ale przestało w końcu.[emoji41] na szczęście jutro weekend wiec Tz będzie w nocy wydawał częściej bo praca nie będzie mu zawracać głowy.[/QUOTE]Ja nie mam jakoś głowy na zakupy. A muszę zamówić prezenty.
Gdzie robisz fotoksiążki? Polecasz coś szczególnie? Ja robiłam w empiku. Jestem niby zadowolona, jednak szukam czegoś nowego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz