Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październik 2021 cz. 3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-11-26, 08:47   #2113
justynka87
Wtajemniczenie

GG do justynka87
Dot.: Mamusie październik 2021 cz. 3.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Mój się batdzo rozbestwill po covidzie. Oooooo jakie mu awantury robiłam, palcem nie ruszył. Ja śniadanie w locie z Mała na rękach a ten wstaje od stołu kładzie d.....na kanapę i włącza mecz. Ale już sie nauczył, już nie ma odwagi tak robić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzisiaj miałam super dzień, wyszłam z domu po 10 wróciłam przed 15. Myślałam że cycki mi wybuchna [emoji85] byłam w pracy (BTW wiecie że księgowość znowu zawaliła?) u mojej fizjo i zleciał dzień. Pojeździłam na rowerku [emoji2957] mama siedziała z Młoda potem wpadli teściowie.

Mała ma przestraszne potówki. Nie umiem sobie z nimi poradzić. Macie jakieś sposoby?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No tak. Covid go rozleniwił[emoji43]🤣

Co ty mówisz? Co te księgowe znowu odwaliły?
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;89012733]Ja korzystam z Black Friday, kupilam Elvie, krzeselko do karmienia dla małej na pozniej i teraz robie fotoksiazki dla nas i na prezenty bo są promocje

Na święta nie mam nadal prezentów dla nikogo popatrzę w weekend [emoji41]

Dziś miałam lipny dzień chyba ze zmęczenia dopadł mnie taki krwotok z nosa ze myślałam ze będę jechać na pogotowie ale przestało w końcu.[emoji41] na szczęście jutro weekend wiec Tz będzie w nocy wydawał częściej bo praca nie będzie mu zawracać głowy.[/QUOTE]Ja nie mam jakoś głowy na zakupy. A muszę zamówić prezenty.
Gdzie robisz fotoksiążki? Polecasz coś szczególnie? Ja robiłam w empiku. Jestem niby zadowolona, jednak szukam czegoś nowego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz