Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzenie bez stanika - kontrowersyjne czy normalne?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-11-26, 19:25   #2
Pani_Mada
BAN stały

Dot.: Chodzenie bez stanika - kontrowersyjne czy normalne?

Cytat:
Napisane przez MiamiGlow Pokaż wiadomość
Taki dylemat. Mam bardzo mały biust i najlepiej się czuję bez stanika. Ale pod niektórymi ubraniami to się trochę odznacza, przez co czuję się trochę zawstydzona. No i zastanawiam się... Jak to w sumie jest? Co wypada, a co nie i w jakich sytuacjach? Staracie się jakoś maskować biust czy wszystko Wam jedno i nikt nigdy nie zwracał uwagi na to, że chodzicie sobie bez stanika?[emoji16]
Jestem ciekawa jak to wygląda ze strony innych osób. ☺

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
w sytuacjach formalnych (np w pracy) uważałabym aby sutki się nie odznaczały pod ubraniem
ale tak poza tym, to nikt nie ma prawa zwracać Ci uwagi. proponowałabym zacząć powoli. np idąc do osiedlowego sklepu czy na zakupy nie zakładaj stanika. teraz i tak nosi się kurtki i swetry to raczej nikt nie zauważy, chodzi o Twój komfort. a jak już poczujesz się pewnie to w sumie rób dalej co chcesz

ja osobiście uważam, że odznaczające się sutki są trochę niesmaczne (i u kobiet i u mężczyzn), ale nie oczekuję, że ktoś się będzie do tego stosował. nie mogę komuś nakazać je zakrywać. a tego kogoś nie powinno obchodzić co ja sobie myślę

Edytowane przez Pani_Mada
Czas edycji: 2021-11-26 o 19:47
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując