Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzenie bez stanika - kontrowersyjne czy normalne?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-11-26, 20:30   #4
staska_stasia
Zakorzenienie

Dot.: Chodzenie bez stanika - kontrowersyjne czy normalne?

Cytat:
Napisane przez MiamiGlow Pokaż wiadomość
Taki dylemat. Mam bardzo mały biust i najlepiej się czuję bez stanika. Ale pod niektórymi ubraniami to się trochę odznacza, przez co czuję się trochę zawstydzona. No i zastanawiam się... Jak to w sumie jest? Co wypada, a co nie i w jakich sytuacjach? Staracie się jakoś maskować biust czy wszystko Wam jedno i nikt nigdy nie zwracał uwagi na to, że chodzicie sobie bez stanika?[emoji16]
Jestem ciekawa jak to wygląda ze strony innych osób. ☺

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mój biust potrzebuje jednak czegoś, co utrzyma go w ryzach, ale kiedyś mi się w oczy rzuciło, że są jakieś naklejki (?) na sutki, właśnie po to, żeby się nie odznaczały jak ktoś chodzi bez stanika. Nie wiem czy to wygodne, tak tylko rzucam, bo może nie wiedziałaś.
Może jestem jakaś staroświecka, ale jak widzę w lecie jakąś dziewczynę bez stanika (zarówno prawie płaską, jak i biuściastą), to jednak zwracam uwagę na ten brak w garderobie. Tzn. spoko, jeśli jej tak wygodnie, to ok, mi przecież nie musi się ona podobać.
staska_stasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując