Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 63
Cytat:
Napisane przez lightangel
Jak próbowałam się zapisać na wiosnę to u mnie w mieście najkrótsze terminy były za 5 lat [emoji44] najlepsze to że prywatnie idę w grudniu, na wizytę musiałam się zapisać pół roku wcześniej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Prywatnie to jeszcze w mieście powyżej 700 tys jakoś obleci, ale do przychodni, których się dodzwoniłam usłyszałam termin 2026[emoji857].
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Cytat:
Napisane przez MiamiGlow
Nie mam pojęcia. Powodów chyba może być wiele, nie wiem jak je sprawdzić. W tym roku spędziłam dużo czasu w szpitalach i miałam 4 narkozy, zastanawiam się czy to ma jakiś wpływ. Ale wypryski tylko na brodzie i przy szyi. Dziwnie.[emoji28] A może uczulenie, jedzenie?
|
Mi na szyi to wychodzą czasem po perfumowaniu albo po perfumach w olejku. Unikam więc tych miejsc. Na brodzie z kolei hormonalne najczęściej w okolicach owulacji a potem przed i w trakcie okresu. Musisz poobserwować. Zredukować np słodycze, nabiał i owoce cytrusowe.
Czas edycji: 2021-11-30 o 14:54
|