Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sylwester ze znajomymi, a nowa znajomość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-12-09, 14:24   #91
meliandra
Zakorzenienie

Dot.: Sylwester ze znajomymi, a nowa znajomość

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenie dobrej zabawy Wiadomo, że na wylot nie poznam, chyba nawet się nie da, bo zawsze komuś może coś odbić do głowy. Ale przez taki wyjazd na pewno go poznam lepiej niż przez randki kilka razy w tygodniu, gdzie każdy tzw. maskę zakłada (i nie chodzi o tą covidową)

A co do moich znajomych. Znaczy ja mam problem tylko do tej jednej koleżanki. Jej chłopak wydaje się ok, nasze dwie pozostałe koleżanki też są w porządku, nigdy mnie nie zawiodły, reszta towarzystwa to nie wiem, bo ich nie znam. Z tego towarzystwa to ona jest tylko toxic, reszta mi w niczym nie podpadła. No też podejrzewam, że wraz z narzeczonym może swoje mówić po kątach, ale jej facet mi nic nigdy nie zrobił.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

No ja rozumiem, że mogą się nie zgodzić. Nawet nie muszą go lubić. Tylko znalazłam się w takiej sytuacji, że zostałoby na mnie wylane wiadro pomyj jak wybiorę faceta. Ty jakbyś się zachowała? Jakby koleżanka ze względu na to, że nie chcesz jej faceta na imprezie odmówiłaby przyjścia mimo tego, że wcześniej mówiła, że będzie to byś powiedziała 'ok, spoko' czy pretensje są uzasadnione?
A to teraz w ten weekend jedziecie? Daj znać jak było To może spotykaj się tylko z tymi dwiema. Czy zawsze spotykacie się paczką? Wobec nich też jest taka toksyczna?

Cytat:
Napisane przez Czarna2000 Pokaż wiadomość
Jeśli to była by dobra koleżanka, którą znam od wielu lat, to byłoby mi przykro, że wybrała faceta z którym była na kilku randkach, ale no jej wybór. Z resztą Sylwester to też nie jest dla mnie żadna wielka okazja.
Z tego co piszesz to nie jest jakaś dobra przyjaciółka. Skoro ma ci robić problem o coś takiego to ogranicz kontakt. Po co ci taka koleżanka?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mi by było przykro jakby koleżanka nie chciała zaprosić mojego potencjalnego partnera i jeszcze by jej było przykro, że życie chce sobie ułożyć