Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-06, 11:22   #5
ameska
Rozeznanie

GG do ameska
Dot.: Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)

Mój TŻ właśnie wyszedł na mecz z Devilsami, ja z racji przeziębienia muszę się w domu kisią a pogoda taka ładna :/ Może 20.09 uda mi się wyrwać z zajęć to się spotkamy

Co do zdjęcia nr 5 to jest baaardzo stare, bo z półmetka, czyli..ponad 3 lata temu To był świeżutki kolor prosto od fryzjera, dlatego jest błysk i upięcie Problem w tym właśnie, że nie mam już takiej karnacji jak kiedyś ( tam byłam po jakiejś sesji na solarium więc tym bardziej ). Po kwasach wyglądałam tak jak na fotce nr 4, teraz tak jak na tych wakacyjnych zdjęciach a na jesień nawet ta delikatna opalenizna mi zejdzie.. Co do włosów to miałam kiedyś kręcone, robiłam nawet objętościową trwałą z Welli, obecnie wszystko to już zeszło i włosy są raczej proste, lekko niesforne i falowane. Lepiej czuję się z odkrytym karkiem, dłuższe włosy mnie irytują co sprawia, że i tak je upinam tak jak na tych fotkach wakacyjnych. Gdy są zapuszczone to wtedy tak do połowy długości są proste a reszta żyje własnym życiem i trudno nad nimi zapanować