2021-12-27, 11:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Samotność przed 30
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;89051366]Hm, wydaje mi się, że po to zostały stworzone portale randkowe, żeby na nich szukać miłości wiadomo, jest tam cała masa ludzi, którzy szukają szybkiego seksu albo podbicia ego, ale generalnie rzecz biorąc jednak większe prawdopodobieństwo, że na portalu randkowym znajdziesz więcej ludzi, którzy szukają jakiegoś rodzaju relacji, niż w bibliotece czy na siłowni. W swoim najbliższym otoczeniu mam kilkanaście związków/małżeństw z tindera, a z kursu tańca tylko jedno
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Właśnie wydaje mi się, że ze względu na te dwie kwestie. Jakoś nie obrażając nikogo, ale wydaje mi się, że ciężko znaleść miłość na portalu randkowym i zdrowego psychicznie partnera tam. A dwa, że z reguły znajomość opiera się tam na pisaniu wiadomości, gdzie nie możesz poznać emocji rozmówcy, tonu jego głosu itd. więc może być duże rozczarowanie jak i dziwnie i nie swojo jak wskoczysz z takiego lekkiego pisania na głęboką wode do spotkania w realu. Gość, który ma ciekawe foty, fajny opis super sie z nim "klika" na żywo może Cie denerwować. A trzy, że jest też dużo oszustw jak kradzież tożsamości, foty sprzed 10lat, zaniżanie wieku, wzrostu. Dlatego jak dla mnie za dużo dziwactw stamtąd wychodzi. Ja swoich dwóch partnerów z dlugich związków poznawałam w realu jednego przez znajomych(obecnego ;p) a drugiego w sumie na wspólnych treningach, a pozniej zaiskrzylo na domówce 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez lakier_do_paznokci
Czas edycji: 2021-12-27 o 11:46
|
|
|