Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Help! Problem w sieci
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-12-28, 17:28   #162
Pusheen_
BAN stały

Dot.: Help! Problem w sieci

Cytat:
Napisane przez madzil Pokaż wiadomość
DLACZEGO NIE USUNIESZ KONTA NA FORUM????
JEŻELI NIE ODPISZESZ TO ZGŁASZAM WĄTEK.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie chcę żeby negatywnie pisano na mój temat, wyciągano jakieś moje stare wątki, posty, itd. Oczywiście jestem świadoma, ze niektóre z tych rzeczy pewnie będą mieć miejsce i trudno, ale to wszystko mogę akceptować tylko do pewnego stopnia...

A jak usunę konto, to mogę już tam nie mieć wstępu, skoro admin jest w komitywie z tym gosciem.

Mówiąc wprost - tam jest taka grupka właśnie, gdzie ten typ robi wręcz za ich guru. Więc mają taką mini społeczność, a ja nie chcę żeby zrobili sobie ze mnie "kozła ofiarnego", o którym będą potem pisać i używać mojej osoby dla jakichs tam swoich celów.

Ja po prostu uważam, że oni na moim "trupie" (jeśli zniknę) będą jeszcze chcieli cos zbudować, bo inaczej ich grupka się rozleci i boję się, że to może wpłynąć na ludzi, z którymi miałam kontakt, a których nie było na tym forum przez jakiś czas.
Wiadomo jak to działa na takich forach - ludzie przychodzą, odchodzą, nie są aktywni na forum przez jakiś czas ,żeby potem wrócić...Ruch tam prawie jak na dworcu ))

Boje się, że ta grupka porabanych bullies z ich nawiedzonym guru (bo tak teraz myślę o tym gościu) zbuduje jakaś "piramidke" z mojej forumowej historii i jeszcze dorobia nową fabułę do tego wszystkiego, bo bez tego ich grupka pewnie się rozleci.

Jeżeli chcecie powiedzieć "Czy ty jestes normalna z tymi swoimi wizjami?", to odpowiem tylko tyle...

Podobne rzeczy już miały tam miejsce - oni tam ciągle napuszczają jednych na drugich, stosuja bullying w różnorakich formach, obgaduja i knuja na mlodszych, nieświadomych niczego userow, wymieniają się informacjami na ich temat.
Potem wykopuja kogos z grupy, kto "rzekomo źle się zachowal" i używają tego jako odstraszacza dla innych. Te historie to często takie dorabianie pupie uszu, ale potrafi być to bardzo obraźliwe.

Nawet na Twiterze była jakaś afera, w której dziewczyny skarżyły się jak nie cierpia tej strony i admin próbował je uspokajac ))

No i to włamanie na moje konto...Wyobrażacie sobie taką sytuację?

Gość ukradł cos z mojego konta i nie wiem jaką niespodziankę dla mnie szykuje?

Ukradł CV, które ogląda jego grupka?
Pokazuje moje posty innym? Zapewne.

Ukradł moje zdjęcia z google i teraz lataja one prywatnie po różnych ludziach
?
A może chce je teraz wysłać do jedynego usera z tej strony, z którym tam teraz rozmawiam?

Albo wstawi te urocze fotki do swojego profilu czy utworzy watek, w ktorym będzie jedno z tych zdjęć i tylko wybrane osoby będą wiedzieć, ze to ja? Taka zabawa?

Uważam, że szykuje dla mnie jakaś niespodziankę na do widzenia, tak żebym juz nigdy na to forum nie wróciła.

Przeraża mnie brak kontroli nad tym wszystkim - nie wiem, co się stanie po usunięciu konta. Nie chcę żeby ktoś przywolywal moje imię i nie wyobrażam sobie nowych przykrości po tym wszystkim.

Sorry, ale to jest świństwo i jakby by nie było...przestępstwo chyba?

Nie wiem co przyjdzie do głowy "erudycie", który mówi mi, że w takim przypadku jak ten, to mogę sobie pozwać Google za to co zrobił...Skoro mam z tym problem ))
I teraz zrozumcie, ze mam pewne obawy, skoro nie wiem, co swirowi przyjdzie do głowy.

(To jest wytlumaczenie dla wszystkich, którzy pytają, ale planuję to usunąć.Nie chcę żeby ten post tutaj wisial za długo)

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pusheen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując