2008-09-06, 13:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Canduś gratuluję, że przezwyciężasz barierę językową Najlepiej właśnie nauczyć się języka będąc rzuconym na głęboką wodę Moja przyjaciółka pojechała do Niemiec jako opiekunka i praktycznie niemieckiego nie umiała, a teraz szwargoli, aż miło posłuchać 
Lineczko, super, że w końcu udało Ci się zasnąć Kurcze, bo jak człek nie śpi to i później źle funkcjonuje w ciągu dnia A może następnym razem jakąś meliskę przed snem mi co prawda ona nie pomaga ale może Tobie 
A ja też mam niusa Od 4 dni mam zapalenie zatok i jestem na antybiotyku, więc musiałam odstawić Meridkę, no i niestety wcinam jak głupia wczoraj wcięłam poza innymi "zakazanymi" rzeczami także 200 gramową czekoladę No i dziś musiałam wyjść z domciu po Flegaminę, bo normalnie klatę mi przy kaszlu rozrywa Zakładam spodnie a tu ...... Idę do apteki i prawie musiałam spodnie trzymać żeby mi z tyłka nie zleciały W domciu na wagę (od czasu jak odstawiłam Meridię nie ważyłam się) a tu 5 kg mniej Hahahaha, czyli wniosek - chcecie schudnąć, obżerajcie się i wylegujcie się w łóżku Przypuszczam, że takie cuda zdziałała gorączka, która u mnie jest od kilku dni ponad 38 stopni no i pocę się jak prosiaczek Więc proszę, proszę kto chętny na zarażenie No to co dziewczynki, po Twixie ??
|