2008-09-06, 15:17
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ani kręcone ani proste :/ jakie kosmetyki?
Cytat:
Napisane przez tulipanna.
Tak, dokladnie ta  Do mnie dzis przyfrunelo nowe opakowanie. Bardzo ja sobie chwale.
Dziekuje za komplement  Przyznam szczerze, ze wysylaja do mnie zdjecia rozne dziewczyny kreconowlose i patrzac na ich wlosy i wyobrazajac sobie jak beda wygladac po zastosowaniu dobrej pielegnacji - sama wpadam w kompleksy. W sumie sprawdza sie jedna zasada: kazde wlosy zadbane to wlosy piekne. Ja do tego dorzucam jeszcze "dlugie", bo bardzo podobaja mi sie wszelkie dlugosci za ramiona i dluzsze.
|
Dzięki za odpowiedź, jeszcze sie na 100% nie przekonałam do tej dożywki,a może trudniej mi uwieżyć że to co mam na głowie to są fale 
Poeksperymętuje w ich układanie może trochę ,żelu na mokro i niech schną ,zobaczymy co wyjdzie.
Ostatnio zaczytałam sie w wątek Loczki ,loki i fale i trochę napaliłam się na tego matrixa ( tonik ) ale już sama nie wiem. Ty osobiście polecałaś te kosmetyki nawilżające matrixa ,ale te silikony tak jakoś mnie odstraszają Jeśli możesz to proszę poradź mi coś do nawilżania ( lekkiego ) w "psikaczu"
|
|
|