Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ani kręcone ani proste :/ jakie kosmetyki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-06, 15:17   #61
Dori1981
Raczkowanie

Dot.: Ani kręcone ani proste :/ jakie kosmetyki?

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Tak, dokladnie ta Do mnie dzis przyfrunelo nowe opakowanie. Bardzo ja sobie chwale.
Dziekuje za komplement Przyznam szczerze, ze wysylaja do mnie zdjecia rozne dziewczyny kreconowlose i patrzac na ich wlosy i wyobrazajac sobie jak beda wygladac po zastosowaniu dobrej pielegnacji - sama wpadam w kompleksy. W sumie sprawdza sie jedna zasada: kazde wlosy zadbane to wlosy piekne. Ja do tego dorzucam jeszcze "dlugie", bo bardzo podobaja mi sie wszelkie dlugosci za ramiona i dluzsze.
Dzięki za odpowiedź, jeszcze sie na 100% nie przekonałam do tej dożywki,a może trudniej mi uwieżyć że to co mam na głowie to są fale
Poeksperymętuje w ich układanie może trochę ,żelu na mokro i niech schną ,zobaczymy co wyjdzie.

Ostatnio zaczytałam sie w wątek Loczki ,loki i fale i trochę napaliłam się na tego matrixa ( tonik ) ale już sama nie wiem. Ty osobiście polecałaś te kosmetyki nawilżające matrixa ,ale te silikony tak jakoś mnie odstraszają Jeśli możesz to proszę poradź mi coś do nawilżania ( lekkiego ) w "psikaczu"
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując