Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Euforia
Wątek: Euforia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-01-10, 17:51   #2
Pusheen_
BAN stały

Dot.: Euforia

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość
Nie widzę takiego wątku, a chętnie podyskutowałabym o tym serialu poza "Serialami", bo tam są bardzo ogólne rozmowy, a według mnie akurat ten serial zasługuje na bardziej pogłębioną analizę. Mimo że jest o nastolatkach, to jedna z najciekawszych produkcji, jaką widziałam w ciągu ostatnich kilku lat.

Ktoś już oglądał nowy sezon? Jak wrażenia? Ja na początku powiem, że bardzo podobał mi się montaż, zdjęcia, gra światłem; to naprawdę jeden z niewielu seriali z taką oniryczną atmosferą.
Serial jest swieeeetny!

Naprawdę jeden z moich ulubionych na przestrzeni lat.

Nie będę już pisać, że to jedna z najlepszych produkcji ostatnich lat, ale na pewno zasługuje na wyróżnienie. Moim zdaniem wnosi coś innego.

Co do wymienianych zalet, to docenialam je już w pierwszym sezonie.
Już wtedy byłam zachwycona muzyką, montażem, zdjeciami...
Na zagranicznych forach spotkalam się z krytyką Sama Levinsona, tworcy tego serialu. Tak, na pewno serial ma wady, ale wg mnie reżyser odwalil tutaj kawał dobrej roboty.

Mimo tego, że poruszane w serialu problemy nie napawają optymizmem, to uważam, że serial "daje jakąś nadzieję" innym, może działać jak katharsis dla niektórych (i nie wydaje mi się to przesadą), wnosi jakąś świeżość.

Jest to jedna z lepszych produkcji ostatnich lat, a juz zwłaszcza o nastolatkach.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Nie widziałam jeszcze nowego sezonu, w sumie nie wiem jak mogę obejrzeć nowe odcinki.
Ehhh...Premiera była wczoraj czy dzisiaj?

Tutaj chyba tylko inne "źródła" mogą mi być pomocne...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Odcinki, jak się domyślam pojawiają się raz na tydzień?

Edytowane przez Pusheen_
Czas edycji: 2022-01-10 o 17:58
Pusheen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując