Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 64.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-01-13, 10:36   #30
meliandra
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 64.

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89072808]Dzięki, zwróciłas uwagę na ważne rzeczy. Rzeczywiście większe szanse na rozwój mam w nowej firmie i lepiej tez wygląda w cv gdybym chciała znowu zmienić pracę. W starej firmie nie mam szans na rozwój. A podwyżka faktycznie nie jest aż tak super. Więc chyba już mam decyzję.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Do tego weź pod uwagę fakt, że w nowej pracy pewnie za jakiś czas dostaniesz podwyżkę, a w starej pewnie byłoby ciężko skoro wcześniej nie było szału z kasą

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
[retinol]
Czy retinol stosuje się regularnie czy w cyklach? Zakładając, że teraz rozpocznę kurację (powolne przyzwyczajanie skóry) i dojdę do jakichś zadowalających efektów to co dalej? Przestaję używać i robię taką kurację ponownie za np. rok czy używam cały czas w mniejszej częstotliwości? Mam otwartych kilka kremów z kwasami i peelingów, których przy retinolu nie powinno się używać i zastanawiam się czy w takim razie warto w ogóle kombinować teraz z retinolem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ja stosuje w okresie jesień-zima. Na lato lepiej odpuścić

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Mam taki garnitur, idę na rozmowę kwalifikacyjną. Czy do takiego garnituru pasują takie buty? (innych nie mam) Załącznik 7765809Załącznik 7765810

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka

Pasuje

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Ile mniej więcej wydajecie pieniędzy na 2 osoby dorosłe miesięcznie? Tak wiecie, ogólnie. Poza rachunkami. Życie, jedzenie. Jakiś fryzjer, kino, drobny ciuszek. Mam wrażenie, że my wydajemy strasznie dużo, a wydaje mi się ze nie pozwalamy sobie jakoś na wiele 🤷☠♀️ dlatego chętnie porównam to z innymi może gdzieś popełniamy błąd 🤷☠♀️

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Co masz na myśli pod pojęciem życie? Ogólnie jedzenie jest drogie. Warto się przyjrzeć czy nie kupujecie zbędnych rzeczy, czy nie wyrzucacie jedzenia. Ja ogólnie polecam spisywać wydatki. Już po ok. 3 miesiącach zobaczysz jakieś zależności i będziesz wiedzieć gdzie uciekają pieniądze.

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Uff trzymajcie kciuki jutro!

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka

Powiedzenia. Oby w końcu udało Ci się uwolnić z obecnej pracy