2022-01-13, 10:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 64.
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89072808]Dzięki, zwróciłas uwagę na ważne rzeczy. Rzeczywiście większe szanse na rozwój mam w nowej firmie i lepiej tez wygląda w cv gdybym chciała znowu zmienić pracę. W starej firmie nie mam szans na rozwój. A podwyżka faktycznie nie jest aż tak super. Więc chyba już mam decyzję.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Do tego weź pod uwagę fakt, że w nowej pracy pewnie za jakiś czas dostaniesz podwyżkę, a w starej pewnie byłoby ciężko skoro wcześniej nie było szału z kasą 
Cytat:
Napisane przez smieszka250
[retinol]
Czy retinol stosuje się regularnie czy w cyklach? Zakładając, że teraz rozpocznę kurację (powolne przyzwyczajanie skóry) i dojdę do jakichś zadowalających efektów to co dalej? Przestaję używać i robię taką kurację ponownie za np. rok czy używam cały czas w mniejszej częstotliwości? Mam otwartych kilka kremów z kwasami i peelingów, których przy retinolu nie powinno się używać i zastanawiam się czy w takim razie warto w ogóle kombinować teraz z retinolem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja stosuje w okresie jesień-zima. Na lato lepiej odpuścić 
Cytat:
Napisane przez tinkerver2
Mam taki garnitur, idę na rozmowę kwalifikacyjną. Czy do takiego garnituru pasują takie buty? (innych nie mam) Załącznik 7765809Załącznik 7765810
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
|
Pasuje 
Cytat:
Napisane przez moja imaginacja
Ile mniej więcej wydajecie pieniędzy na 2 osoby dorosłe miesięcznie? Tak wiecie, ogólnie. Poza rachunkami. Życie, jedzenie. Jakiś fryzjer, kino, drobny ciuszek. Mam wrażenie, że my wydajemy strasznie dużo, a wydaje mi się ze nie pozwalamy sobie jakoś na wiele 🤷☠♀️ dlatego chętnie porównam to z innymi może gdzieś popełniamy błąd 🤷☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Co masz na myśli pod pojęciem życie? Ogólnie jedzenie jest drogie. Warto się przyjrzeć czy nie kupujecie zbędnych rzeczy, czy nie wyrzucacie jedzenia. Ja ogólnie polecam spisywać wydatki. Już po ok. 3 miesiącach zobaczysz jakieś zależności i będziesz wiedzieć gdzie uciekają pieniądze.
Cytat:
Napisane przez tinkerver2
Uff  trzymajcie kciuki jutro!
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
|
Powiedzenia. Oby w końcu udało Ci się uwolnić z obecnej pracy
|