Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-06, 15:50   #8
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)

Cytat:
Napisane przez ameska Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj jest mecz Devilsów z bodajże Minersami, poszedł więc wybadać przeciwnika
Aaaaaaaaa, ten mecz No tak tak, poszli prawie wszyscy , ale ja myślałam że piszesz o 20 września, i się zastanawiałam gdzie mi 2 tygodnie uciekły

Cytat:
Przy włosach do pośladków faktycznie musisz trochę czasu i sił w ich pielęgnacje wkładać, podziwiam Ja staram się jak najrzadziej korzystać z prostownicy, zazwyczaj układam je na okrągłej szczotce, więc często tak artystyczny nieład mam na głowie
Ja też nie używam prostownicy, suszyć nie suszyłam już chyba kilka lat, układać też nie układam, niech sobie wiszą jak chcą

Cytat:
Mi chyba najbardziej odpowiada taka kombinacja jak na 1 zdjęciu z 3 postu, może na ciemniejszej bazie, takiej czekoladowej właśnie i pasemka tylko na górze, nie na całości. Zawsze ciągnęło mnie do takiej czerwieni jak na zdjęciu matrixa [post 3, foto 2] ale chyba za ostro jak dla mnie..

O nie, w tej czerwieni to Cię nie widzę Tzn. chodzi mi o ten matrix. Za ostro, za ciemno, zbyt jaskrawo Ta na pierwszym zdjęciu fajniejsza, tak jak mówisz na ciemnej czekoladowej bazie - ale pasemka wybrałabym inne niż jasne - może jakieś takie ciemno - karmelowe, albo ciemno - miodowe, średnio mi się te jasne podobają.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując