2008-09-06, 15:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)
Cytat:
Napisane przez ameska
Ale dzisiaj jest mecz Devilsów z bodajże Minersami, poszedł więc wybadać przeciwnika 
|
Aaaaaaaaa, ten mecz No tak tak, poszli prawie wszyscy , ale ja myślałam że piszesz o 20 września, i się zastanawiałam gdzie mi 2 tygodnie uciekły 
Cytat:
Przy włosach do pośladków faktycznie musisz trochę czasu i sił w ich pielęgnacje wkładać, podziwiam Ja staram się jak najrzadziej korzystać z prostownicy, zazwyczaj układam je na okrągłej szczotce, więc często tak artystyczny nieład mam na głowie
|
Ja też nie używam prostownicy, suszyć nie suszyłam już chyba kilka lat, układać też nie układam, niech sobie wiszą jak chcą 
Cytat:
|
Mi chyba najbardziej odpowiada taka kombinacja jak na 1 zdjęciu z 3 postu, może na ciemniejszej bazie, takiej czekoladowej właśnie i pasemka tylko na górze, nie na całości. Zawsze ciągnęło mnie do takiej czerwieni jak na zdjęciu matrixa [post 3, foto 2] ale chyba za ostro jak dla mnie..
|
O nie, w tej czerwieni to Cię nie widzę Tzn. chodzi mi o ten matrix. Za ostro, za ciemno, zbyt jaskrawo Ta na pierwszym zdjęciu fajniejsza, tak jak mówisz na ciemnej czekoladowej bazie - ale pasemka wybrałabym inne niż jasne - może jakieś takie ciemno - karmelowe, albo ciemno - miodowe, średnio mi się te jasne podobają.
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach. 
|
|
|
|