Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-01-13, 11:40   #790
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. III

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Obkupiłam się na Empik za kilka stówek na promocji zimowej. Teraz czekam na paczkę Wzięłam kilka książek, płyt i gazet. Niby wysyłka w ciągu 24 godzin, to może na początku przyszłego tygodnia dojdzie.

Czekam jeszcze na płyty z USA, bo wciąż nie ma.

Za to nic nie kusi mnie z ubrań czy butów. Mam przesyt. Cała szafa zawalona.

A wy coś kupujecie na zimowej promocji?
To miłego czytania, te płyty pewnie gdzieś zalegają na jakimś magazynie czy przeładunku na granicy, dotrą pewnie za jakiś czas. Trzymam kciuki, żeby nie zginęły.
Ja narazie nie mam większych planów zakupowych co najmniej do końca marca, w grudniu wydałam sporo kasy, póki co chcę odpocząć od zakupów i nieco zwiększyć budżet. Ciuchy może dopiero na lato jakieś będę kupować, ale to jeszcze. Kosmetyków też mam na cały rok. Wszystko co teraz bym kupiła byłoby czystą fanaberią, a nie z konieczności.

Książek kupiłam dużo na prezenty gwiazdkowe, a dla siebie tylko jedną. Kupuję tylko książki, które naprawdę chcę mieć, gdyż z jakiegoś powodu dana pozycja wiele dla mnie znaczy, a nie tylko dlatego, żeby mieć co czytać. Na punkcie książek nie mam jakiegoś fioła, ale lubię czasem czytać, a to dlatego, że mam ich bardzo dużo w domu, setki, o ile nie tysiące. Tzn. jeszcze do mnie nie należą, ale kiedyś będą. Z pewnością gdyby nie internet, w którym jest mnóstwo treści, to książki stanowiłyby większą część mojego życia.

Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

Korah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując