2022-01-14, 13:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie po kilkumiesięcznym związku i chęć powrotu
Cytat:
Napisane przez owca_kamerunska
Wiem że trudno Ci to przyjąć teraz, ale wyda mi się, że Kobi ma dużo racji. Oboje macie znaczne obciążenia psychiczne. Piszesz, ze rozmawiałeś z psychologiem i wiesz jak naprawić swoje błędy. Przede wszystkim w tych trudnościach, które Ty masz - pojedyncza rozmowa z psychologiem niczego nie wnosi za bardzo. Tobie jest potrzebne przejście porządnej psychoterapii, żebyś umiał stworzyć jakąkolwiek stabilną relację. A Twoja dziewczyna.. wiem, że ją kochasz bardzo teraz, ale ona, jeśli otrzymała taką diagnozę, będzie zmagała się z nią całe życie, i bycie z taką osobą w związku jest ogromnym wyzwaniem nawet dla osoby doskonale funkcjonującej, a co dopiero dla kogoś kto ma za sobą trudne dzieciństwo, jak Ty. Pierwszą rzeczą, którą możesz zrobić dla niej (i dla siebie) - jest pójście na Twoją własną terapię i uporanie się z samym sobą. Dopóki tego nie zrobisz, będziecie się tylko nieustannie ranić nawzajem. Jeśli nie uporasz się ze swoimi demonami z przeszłości, z żadną kobietą nie stworzysz szczęśliwego związku. Ale jeśli się weźmiesz za to solidnie - zobaczysz życie z innej perspektywy. Rozważ to dla swojej i jej dobra  Nie wiem, skąd jesteś, ale jeśli z podkarpacia to polecam świetnego terapeutę w xxx stacjonarnie, ale on pracuje też online - pan xxx. [url]https://www.facebook.com/xxx
|
Możliwe, że masz dobre intencje, ale końcówka wygląda na reklamę. W dodatku nie pierwszy wątek gdzie to wstawiasz, więc... Wyiksowałam, aby nie powielać reklamy.
|