Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie po kilkumiesięcznym związku i chęć powrotu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-01-15, 10:34   #10
Miss_Suze
(=^‥^=)

Dot.: Rozstanie po kilkumiesięcznym związku i chęć powrotu

Cytat:
Napisane przez Kobi24 Pokaż wiadomość
...osoby z zaburzeniami mają tendencje do zdradzania i to również bierz pod uwagę,co gorsza trudno je o to winić,w końcu są zaburzone.
Proszę, żeby nikt nie pisał takich stygmatyzujących głupot. Sama mam pewne problemy, nigdy nikogo nie zdradziłam ani do zdrad mnie nie ciągnęło. Znam też ludzi z gorszymi zaburzeniami psychicznymi i z tego co mi wiadomo zdradami się brzydzą.

A co do wątku. Autorze, powinieneś przepracować swoje problemy z psychologiem. Zazdrość wsteczna to nie jest coś normalnego. Ok, masz prawo sobie szukać dziewicy, masz prawo chcieć dziewczynę, która uprawia seks tylko z wielkiej miłości. Ale sam sobie wybrałeś laskę z taką przeszłością, a nie inną. Ona była wtedy wolna, miała prawo robić co chce i nie możesz na niej wieszać psów za to.

Generalnie mi by się czerwona lampka zapaliła od samego sposobu zaczęcia waszego związku. Poznałeś ją jak ona miała chłopaka. Nie, ty jej nie odbiłeś. Ona sama chciała w to iść. No mi by przyszła do głowa myśl typu 'skoro go zostawiła dla mnie, to może zaraz polecę ja dla jakiegoś innego typa'. Chociaż też nie znamy szczegółów, bo dziewczyna mogła myśleć już dawno o rozstaniu, ale mogła nie mieć odwagi czy tam tkwić w toksycznym związku, ale z boku to wygląda słabo.

Moim zdaniem oboje jesteście jeszcze zbyt dzieciowaci na związek, jakieś dramy w ciągu paru miesięcy, no way, to nie może się udać. Zresztą ona wprost Ci mówi, że Cię już nie kocha. Płacze, ok. Ja też jak zrywałam ze swoim ex to mi łzy leciały, bo jednak człowiekowi jest zwyczajnie przykro w takich sytuacjach, ale miłości to nie oznacza.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując