2022-01-15, 13:34
|
|
BAN stały
|
Dot.: Cierpiący na HO. Tęsknota za biurem
Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca
Mnie bardziej zadziwia, że zarządzający nie próbują jakoś wypośrodkować sytuacji i zrozumieć, że ludzie są różni i wirus, wirusem; ale część osób potrzebuje socjalizacji. Taki twardy HO nie jest dla wszystkich dobry, spada motywacja części ekipy, zgranie zespołu itd. Akurat tu cenię, że moja firma to dostrzega i poza twardym lockdownem na początku jednak starają się elastycznie podejść do tematu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
No jeśli chodzi o uczelnię to też jestem zaskoczona, bo przecież jakość kształcenia traci w niektórych przypadkach i to mocno, jeśli zajęcia są online. Ale cóż, widać oszczędności ważniejsze, bo przecież wszystkie koszty przerzucone na pracowników i studentów. Na dodatek administracja nie musi bujać się z kwarantannami studentów.
Cytat:
Napisane przez Roselyn
Hej ! Dolaczam do grona narzekajacych ... pracuje w korpo i nigdy jakos zbytnio nie lubilam mojej pracy ,ale w polaczeniu z swietnym zepspolem z ktorym czesto doslownie plakalam ze smiechu bylam w stanie ja zniesc i nie narzekac. Teraz sama w domu mam ochote sobie "strzelic w leb"
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Hej! Próbowałaś jakoś sobie umilić ten czas pracy z domu? Pytam bo ciągle szukam sposobów i czegoś, co na mnie zadziała.
|
|
|