2022-01-15, 15:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIX
Cytat:
Napisane przez OlaM
Dużo zdrówka 
Chanele na pewno pomogą dojść do siebie 
|
Dziękuję 
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------
Cytat:
Napisane przez karolina_zb
|
Dziękuję 
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------
Cytat:
Napisane przez olzbig
Zdrówka! [emoji4] a co jeszcze kupilas oprócz różu? Ja mam ochotę na paletkę mediterranean i róż, który jest w tej samej kolekcji, ten pomarańczowy. Na jutubach zachwyty oczywiście, ale jednak bardziej ufam waszym opiniom tutaj [emoji16]
Podkład z serii Camelia tez fajny…
Ok doczytałam wyżej ze paletkę tez kliknelas [emoji16] daj znać jak będziesz mieć chwilkę jak tam pierwsze wrażenia i czy bardzo podobna do Star aura :P
|
Róż i cienie, cienie są ślicznie (jeszcze nie używałam) i to podobne do tegorocznej (i zeszłorocznej) świątecznej paletki CT z tym że tegoroczna od Charlotte jest bardziej złoto-różowawa a te chanel są starym złotem-lekkie khaki... w każdym razie z filmików na YT bardzo mi przypadła do gustu
Róż comete ten jasny zbiera cięgi na YT, niby można go używać jako rozświetlacz ale sama nie wiem czy go nie odeślę, jednak 310zł za delikatny rozświetlacz to lekka przesada, liczyłam że to będzie raczej różowy róż 
Poczekam na te nowe róże chanel które mają wyjść - widziałyście gdzieś może zapowiedzi? Chyba tweed blushes się nazywają (na stronie są już dostępne ale nie wiem czy to te?)
https://www.chanel.com/pl/makijaz/p/...fektem-tweedu/
Testowała może któraś z Was nowy róż Lumiere? Lubię róże różowe ale taki delikatny a ten lumiere wydaje się pomarańczowawy?
Podkład jak się pojawi pójdę po próbkę koloru - opinie na YT są super, na pewno chętnie kupię ale nie wiem czy trafię z kolorem online.
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Ishikawa
Znacie może jakiś sensowny zamiennik beauty blendera? Wypróbowałam kilka tanich opcji polecanych w internetach ale każda była do d....Koło BB nawet nie stała 
Zastanawiam się nad gąbką z Glamshopu?
|
Ja najbardziej lubię blend it, te z serii nude (chyba dostępne na minti)
Z kolei Hulu ta najjaśniejsza zielona (miała być najbardziej miękka) w ogóle mi się nie sprawdziła, tylko ja BB oryginalnego nei lubie - za bardzo porowaty dla mnie jest
|
|
|