2022-01-18, 13:20
|
|
|
Kobieta zimowa
|
Dot.: Schudnę w 2022
Cytat:
Napisane przez windowS17
I jak?
Nie da się nic na 100% zrobić i nawet nie próbuj bo się zniechęcisz i koniec. Daj sobie czas i powoli ale do celu dawaj.
Ja sobie dziś dałam dzień na leniwca. Wypuściłam dzieci do szkoły i wróciłam spać. Nie pamiętam kiedy ostatni raz do 11 spałam. Jednak organizm domagał się przystopowania i odpoczynku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ok, ujemny 
Dziś jeszcze czuję się trochę przeziębiona i nie wychodzę z domu.
Jutro do pracy, więc łatwiej będzie trzymać dietę bez cukru ( w sumie nie jem dużo ilościowo, tylko znów za dużo słodyczy), na początek postanowiłam nie jeść cukru od poniedziałku do piątku, jakoś mi łatwiej, kiedy myślę, że zjem coś w weekend a nie, że w ogóle. U mnie łatwiej stopniowo coś zmienić niż nagle.
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------
Windows
Pisałaś, że ostatnio intensywnie pracowałaś, trzeba potem koniecznie dać sobie czas na odpoczynek i regenerację.
Ja wracam z pracy ok. g. 18.30-19, a wstaję o g.6.15, więc czasem po załatweniu rano wszystkiego (córka, szkoła, szybkie zakupy spożywcze, pies) też czasem odsypiam 1- 1.5 h przed pracą.
Na obiad dziś pieczone filety z kurczaka (mąż wieczorem zamarynował) i coś w rodzaju zapiekanki: ryż z brokułem, papryką, pieczarkami i cebulą i serem w sosie pomidorowym, wkładam jednocześnie do piekarnika, tylko kurczaka wcześniej.
|
|
|