Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnę w 2022
Wątek: Schudnę w 2022
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-01-24, 11:43   #1846
windowS17
Zadomowienie

Dot.: Schudnę w 2022

Cytat:
Napisane przez Michalina83 Pokaż wiadomość
Wczorajsze ważenie pokazywało 64,4 kg. Mierzenie wykazało że na głównych obwodach czyli brzuch, biodra, uda, pospadało mi po 2 cm. Z talii i szyi po 1 cm. Reszta bez zmian.

Teraz zaczynam nocki. I patrząc na poprzedni tydzień to raczej się nie zapowiada, że będziemy jakoś wcześniej wychodzić z pracy w nocy. Może i nie ma jakoś więcej zamówień ale jest nas mniej osób. Miałam się zapytać czy jest szansa na premię w tym miesiącu, bo dziwnie się dziwnie składa, że im szybciej robię tym mniej błędów popełniam , ale jak liczyłam to w tym miesiącu za bardzo nie ma szans wogóle bo jakoś naszej zmianie norma wychodzi poniżej premii, chyba że ktoś nadgodzinami nadrobił albo weekend miał.

Trochę myślę o ponownym ogarnięciu mieszkania. Znowu się dużo rzeczy nazbierało i wszystko na wierzchu leży. Ale będzie trzeba złożyć choinkę pochować świąteczne rzeczy to trochę odejdzie.

Co do jedzenia na razie mamy zaopatrzenie, bo polowaliśmy na promocje przez ostatnie dni. Obiadów mam na 2 dni, na śniadania i kolacje też różnych serków i wędlin nakupiliśmy.

Mnie i męża też chyba ta jelitówka dopadła od dzieci. Tyle że alkohol raczej pomógł, bo w zasadzie to tylko wczoraj oboje mieliśmy boleści na żołądku i biegunkę. Mi już dzisiaj przeszło. Maż też bez większych sensacji na razie. Mam nadzieję że tak zostanie już bo przy dzieciach i robocie to nie mam czasu chorować.
Brawo. Już niedługo będzie 5 na przodzie.
Cytat:
Napisane przez HellcatRedeye Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, co tu tak cicho? Ja mało piszę bo i nie chudnę, wiadomo. [emoji39] Jeszcze 3 tygodnie i mogę się za siebie brać, choć nie wiem jak szybko będę w stanie.

Michalina, zdrowia dla Was! Masz już piękną wagę, nawet o takiej nie marzę. 🤭 Trzymam kciuki za premię!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ooo to zaraz pasażer wyjdzie.
Cytat:
Napisane przez Kasik109 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki [emoji8] melduje, że wróciłam. Na wyjeździe, jak to na wyjeździe. Pozwoliłam sobie na to i tamto, ale miałam też mnóstwo spacerów i wieczorny basen, więc nie mogło być tak źle. Na szczęście wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Wracam na dobre tory.
Nadrobię wasze posty jak córa do tatuśka pojedzie, czyli popołudniu.

Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka
Na wyjazdach nie da się niestety trzymać zdrowego jedzenia.

U mnie ostatnie dni całkiem bylejakie. Nie wiem ale moja motywacja i wszystko co z nią związane spadło. Podnoszę się i ruszam znów do roboty i poprawy swojego życia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując