Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnę w 2022
Wątek: Schudnę w 2022
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-01-26, 22:06   #1858
Megi2021
Raczkowanie

Dot.: Schudnę w 2022

Cytat:
Napisane przez HellcatRedeye Pokaż wiadomość
Michalina, Twoi teściowie to naprawde ciekawy przypadek. Jak musisz wokół nich skakać jak wokół normalnych gości to to rzeczywiście nie jest taka wielka pomoc. Ale dobrze, że powoli coś się zmienia.

Megi, moja przyjaciółka też ma problem jak za bardzo chce schudnąć, właśnie dlatego że je za mało. No i też tylko to co zdrowe, a nie pozwala sobie na to co lubi. A tak się nie wytrzyma na dłuższą metę. Ja na liczeniu kalorii schudłam 10 kg, ale nie starałam się jeść "za mało", tylko tak żeby się najeść, no i jadłam to co lubię. Nie było to dla mnie w ogóle uciążliwe, wręcz przeciwnie - lubiłam tą kontrolę i cieszę się, że niebawem znów będę mogła zacząć. [emoji4]

A Ty tak ogólnie nie lubisz wesele czy chodzi o imprezy z dziećmi? Ja kocham wesela, ale nie niemieckie. [emoji28]

Kasik, ojej, rzeczywiście ciężki czas miałaś. [emoji8] Ale wiesz co? Nawet gdyby tak nie było to zasłużyłabyś sobie na urlop i wyjazd. Jako kobieta pracująca i mama potrzebujesz wypoczynku. Jednak w domu to nie to samo bo człowiek zawsze znajdzie coś do roboty i w rezultacie nie odpocznie wcale. Mieszkanko już masz takie jak chciałaś? Udało się urządzić? [emoji4] My też mamy wesele w kwietniu, ale idziemy z małą - nie chce zostawiać jej w domu. W razie co wcześniej wrócimy. No i o uganianiu się nie może być mowy póki co. Może za to płakać ale to będziemy kombinować.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Właśnie jadłam za dużo i przytyłam 6 kg, na szczęście 4 już udało się zgubić. A kcal muszę liczyć bo inaczej bym szybko przytyła spowrotem te 20kg które zgubiłam.
Zaczęłam się teraz więcej ruszać może wtedy będą lepsze efekty. Dzieci muszę zabrać bo nie mam z kim ich zostawić, a tak ogólnie nie lubię wesel takiego typu że trzeba zabrać dzieci i jestem kierowcą. Do dupy z taką imprezę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Megi2021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując