2022-01-28, 10:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIX
Cytat:
Napisane przez cebulki
Dziewczyny, nie w temacie pytanie ale potrzebuje pomocy . Możecie polecić sprawdzonego trychologa z Warszawy i okolic?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Niezbyt pomogę, bo nie polecę, ale odradzę Wawer Clinic. Podobno takie super miejsce, a panie miały mniejszą wiedzę, niż ja. Fakt, że jestem dociekliwa i wyczytałam cały Internet, znałam badania itd., ale nigdzie nie chodzę nieprzygotowana i jednak liczyłam na wiedzę profesjonalną, a nie wciskanie swoich produktów do zakupu, niepoparte wiedzą wykraczającą poza tą ogólnodostępną. Niestety z mojego doświadczenia wynika, że tak to wygląda w większości miejsc, starań tyle, aby naciągnąć na zabiegi i kosmetyki sprzedawane na miejscu, z trzykrotną przebitką. To była już moja kolejna wtopa i dałam sobie spokój z trychologami. Jeśli znajdziesz kogoś sensownego, to daj znać.
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Agunia001
Dla Szanelek - w douglasie jest już chyba wszystko z nowej kolekcji poza kremem pod oczy 
I jest CEBULA
Róż kosztuje 239zł także ten tego 
Ja zamówiłam ze strony chanel kilka dni temu i wczoraj kliknęłam na douglasie 
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------
Jeśli problemy z łysieniem/wypadaniem to w warszawie top of the top jest dr Rakowska.
Trycholog to trochę lipa - lepiej odwiedzić dermatologa który się zna na problemach z włosami.
|
Ano, albo jeszcze kogoś innego. W moim przypadku moja lekarka od jelit więcej mi pomogła.
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------
Cytat:
Napisane przez Agunia001
Dawno mnie nikt tak z buta nie potraktował jak wczoraj w douglasie  Kolorówki nowej nie mają ale ma dojechać, pielęgnacja właśnie wszędzie do nich dojeżdża. Pani nie chciała testera otworzyć, nie wspominając o jakiejkolwiek próbce... Well chciałam kupić krem i przy okazji poprosiłam o próbkę tego pod oczy ale po tekście że szkoda otwierać testera a w ogóle to próbek nie robią podziękowałam.
Kupię na stronie chanel
Jedzie do mnie nowy płyn dla skóry ultradelikatnej i najnowsze serum z Basiclab - ciekawostka trzeba trzymać w lodówce
https://basiclab.shop/korygujace-serum-z-retinalem-007
Pokochałam róże Pat - jestem zaskoczona bo sądziłam że to "nie moje" kolory a tu jestem zachwycona mam cherish i nymphete w paletce
https://www.patmcgrath.com/products/...39684366368837
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------
Pisałam o tym - to jest błąd na stronie douglasa i radze szybko skorzystać 
|
A masz porównanie do tego trio róży Pat, Galactic Sun? Dumam nad nim, ale ten, o którym piszesz, też mi się podoba, tylko rozświetlacz wydaje się ciemny.
|
|
|