Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy o minerałach i nie tylko, część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-02-04, 12:08   #3978
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy o minerałach i nie tylko, część XII

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
Ja mam rozterkę: zamawiać zapas czy nie? Mam sporo minerałów, ale neauty akurat bardzo lubię. Nie chcę robić z domu magazynu, ale boję się, że za rok obudzę się i pomyślę: szkoda, że już nie mam neauty
I jak porobilas zapasy? Ja opiero z tego waktku dowiedzialam sie, ze Neauty konczy dzialalnosc. Szkoda bardzo, bo Neauty na nowo odkrylam w grudniu i caly je nakladalam, cera wygladala tak, ze WOW. Rzeczywiscie po zadnym z podkladow mineralnych nie bylo takiego efektu, nawet pudru wykonczeniowego nie musialam klasc.

Ja oczywiscie jak to ja - zapasy porobilam, dosc spore , alet tylko p-odkladow i rozswietlacza Pearl dust.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Zobacz Lily Lolo
Niestety Lily Lolo nie sa podobne do Neauty. Ja lubie Lily Lolo, ale sa zdecydowanie lzejsze i delikatniejsze w efekcie. Moim zdaniem Amilie moga byc zblizone.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Zobacz Lily Lolo
Niestety Lily Lolo nie sa podobne do Neauty. Ja lubie Lily Lolo, ale sa zdecydowanie lzejsze i delikatniejsze w efekcie. Moim zdaniem Amilie moga byc zblizone.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując