Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 64.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-02-10, 19:30   #1663
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 64.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie weźmie, paczka musi przejść przez paczkomat. Mi nie wziął nawet spod paczkomatu, gdy akurat był [emoji38] Powiedział, że musi przejść przed paczkomat. Nadałam, a on za chwilę wyjął.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

koncentrat z D'Alchemy w sp jest teraz -30% z okazji Dni Life Style

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Raczej takiej nie znajdziesz - coś jest taniej, coś drożej, mogą być jaieś promocje, jakiegoś towaru może nie być. Kiedyś robiłam duże zakupy razem z mamą i ostatecznie kupiłam w 3 aptekach [emoji38]
Ja akurat miałam kiedyś taką sytuację że chciałam nadać paczkę w paczkomacue a nie było miejsca. Akurat kurier InPost podjechał i mi się pyta, czy chce nadać to mi od razu zeskanuje i na pakę załaduje. Faktycznie przy mnie zeskanował.

A mam jeszcze pytanie odnośnie InPost. Chcę nadać i opłacić paczkę przez aplikację. Rozumiem, że dostanę tylko kod nadania, za pomocą którego otworzy mi się skrzynka w paczkomacie. A czy ja muszę pisać jakiś adres na tej paczce, czy kurier sobie sam wydrukuje adres ( bo przecież go podam w aplikacji).

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując